Ne bi. Ladno bi u sledećoj verziji OSa izbacili podršku za Intele, a vlasnici skupo plaćenih mašina bi mogli da se slikaju, kao skoro vlasnici PowerPC makina.
Ne bi. Ladno bi u sledećoj verziji OSa izbacili podršku za Intele, a vlasnici skupo plaćenih mašina bi mogli da se slikaju, kao skoro vlasnici PowerPC makina.
Šta je tu skoro sa vlasnicima PowerPC mašina: poslednji PowerPC Mac je napravljen krajem 2005. godine, pre skoro pet i po godina. Na njemu radi Mac OS X 10.5.8 koji još dobija nadogradnje, tako da stvarno ne znam ko tu može da se slika?
A da uključmo malo i logiku? Bez želje da vređam bilo čje mišljenje, pričamo o dve dinosaurus kompanije koje su našle zajednički jezik posle xy godina. Takav korak nije donešen olako i slučajno i isto tako ne može njihova saradnja da nestane… Sumnjam u verodostojnost čtave priče.
Sve ja manje programa pisanih za PPC, a najsvežiji OS ne radi na toj arhitekturi. Volim PPC mašine, to je zamene jedini paravi Mac. Za ove PC-e ne dam pare ni u ludilu 😊
Sve ja manje programa pisanih za PPC, a najsvežiji OS ne radi na toj arhitekturi. Volim PPC mašine, to je zamene jedini paravi Mac. Za ove PC-e ne dam pare ni u ludilu 😊
Mogu povoljno ta ti nađem plusića, System 6.0.7, kakav Firewire, SCSI je zakon, to je jedini pravi Mac. B)