@ivanbg: ja sam koristio http://www.jscreenfix.com/basic.php
ali pre par meseci, kada su bili trash. Sada mi deluje kao da se placaju… sta znam, probaj, mozda ima neki test period 😛
@Mario: To bi bilo odlicno, posto me prilicno iritira moj sivo-zuckasti ekran pored bilo kojeg drugog xD cak sam podizao kontrast malo kroz accessibility meni u nekim trenutcima kad radim sa dva kompa, pa me bole oci od razlike xP
Probao,ostavio 1h da radi sli slaba vajda:)
Ovaj drugi neće da radi,verovatno je java u pitanju iako sam probao softwer upgrade i dobio porukusw up to date.
Hvala.😉
Okej, prvi win za lion…
Nestalo mi je upravo baterije, utako sam ga u struju, pritisnuo power, i upalio se istog sekunda, kao iz display sleepa, i ne samo da nije bilo blur ekrana sa ucitavanjem, vec NIJE bilo ni onog laga od pola minuta kao na SL.
imao sam upaljenu muziku, safari, PS DW i FTP. Pritisnuo sam F8(play/pause) i muzika je odmah nastavila da radi, a animacija za mission control, u sred koje mi je nestalo baterije je nastavila odakle je stala!
Mozda je inkorporiran u neki drugi program, ali s obzirom da nikada nisam ni koristio vec samo video u listi aplikacija, te nemam pojma sta radi, nisam siguran ni u kojem programu bi sada bio.
Ne samo kontakte sa uredjajima nego i sa googlom i yahoom sto meni bas treba. Ja koristim iSync kontakte na google pa sa googla na blackberry. Jel postoji neka druga varijanta za ovo?
Ne samo kontakte sa uredjajima nego i sa googlom i yahoom sto meni bas treba. Ja koristim iSync kontakte na google pa sa googla na blackberry. Jel postoji neka druga varijanta za ovo?
Nisam ja bas tolika stipsa al cu vala da prekucam oba kontakta sto ih imam na telefonu i ustedim $40. :blink:
U stvari mi je vaznija Mac->google sinhronizacija a to sam siguran da sam negde video. B varijanta je da kontakti idu na blekberi pa onda na google. Uglavnom kad dodje na red ako nadjem nesto pametno izvesticu ovde.