Kako je na SMUG-u prakticno nemoguce dobiti kvalitetan odgovor na postavljeno pitanje, jer svi koji se jave pametuju, a da nista ne kazu ili kazu da ih nista ne razumes
Obratio sam se G.Tosi - SERBIAN, čoveku koji je napravio program MPEG2 Works 4 Advanced.
U veoma kratkom vremenu, dobio sam odgovor - uputstvo, kratko, jasno, bez visokoumnih izraza, dovoljno da ga jedan put procitas i da znas kako da uradis spajanje dva CD.
Zelim ovime da se zahvalim G. Tosi SERBIAN, koji ce uvek za clanove SMUG-a naci vremena i pomoci im, dati im besplatan program, objasniti kako da ga koriste…..
Iskreno receno, jedina osoba sa SMUG-a, sa kojom sam se do sada sreo na SMUG-u, koja ce bez filozofiranja da pomogne, nama koji nismo “visokoumno obrazovani kompjuterskim softverom i kompjuterskim recnikom“.
Pola prepiski na SMUG-u ne razumem ili moram po nekoliko puta da ih procitam, da bi uspeo nesto da razumem.
Puno hvala Gospodine Toso SERBIAN. Malo je danas takvih, kao sto ste Vi, uvek spremnih da pomognu, jednostavnim recnikom, koji svako moze da razume
Baned3s - dipl.mas.ing. u peziji