SPAJANJE DVA CD
Posted: 13 June 2011 08:08 PM
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  33
Joined  2010-08-04

prilikom skidanja nekih filmova sa interneta, pojavljuje se film sa dva CD, koji se moraju skinuti odvojeno.
Da li mi neko moze pomoci, objasniti, kako da od dva CD istog filma, napravim jedan DVD - jedan CD
Koji program se moze koristiti za ovo ?

Profile

Posted: 18 June 2011 01:04 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  729
Joined  2005-05-07

Pa kad vec koristis MPEG2 Works 4 bilo bi ok da malo pregledas i ostale komande koje program ima. Dakle…

Signature 

I’m one of those old-fashioned people who believe that computers are supposed to make life less complex and more enjoyable

Profile

Posted: 23 June 2011 09:53 PM   [ # 2 ]
Jr. Member
RankRank
Joined  2010-08-04

ne znam engleski, pa mi nije lako da se snadjem u programu MPEG2 Works4.
Ako znate kako se to radi u tom programu, zamolio bih Vas da mi ukratko napisete kako da to odradim
Unapred zahvalan

Profile

Posted: 23 June 2011 09:57 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Otidji na zvanični sajt pa pitaj, čovek koji je pravio taj program je srbin tako da će ti odgovoriti na srpskom.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 27 June 2011 09:57 PM   [ # 4 ]
Jr. Member
RankRank
Joined  2010-08-04

Kako je na SMUG-u prakticno nemoguce dobiti kvalitetan odgovor na postavljeno pitanje, jer svi koji se jave pametuju, a da nista ne kazu ili kazu da ih nista ne razumes
Obratio sam se G.Tosi - SERBIAN, čoveku koji je napravio program MPEG2 Works 4 Advanced.
U veoma kratkom vremenu, dobio sam odgovor - uputstvo, kratko, jasno, bez visokoumnih izraza, dovoljno da ga jedan put procitas i da znas kako da uradis spajanje dva CD.
Zelim ovime da se zahvalim G. Tosi SERBIAN, koji ce uvek za clanove SMUG-a naci vremena i pomoci im, dati im besplatan program, objasniti kako da ga koriste…..
Iskreno receno, jedina osoba sa SMUG-a, sa kojom sam se do sada sreo na SMUG-u, koja ce bez filozofiranja da pomogne, nama koji nismo “visokoumno obrazovani kompjuterskim softverom i kompjuterskim recnikom“.
Pola prepiski na SMUG-u ne razumem ili moram po nekoliko puta da ih procitam, da bi uspeo nesto da razumem.
Puno hvala Gospodine Toso SERBIAN. Malo je danas takvih, kao sto ste Vi, uvek spremnih da pomognu, jednostavnim recnikom, koji svako moze da razume
Baned3s - dipl.mas.ing. u peziji

Profile

Posted: 27 June 2011 10:01 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Markooo wrote:

Otidji na zvanični sajt pa pitaj, čovek koji je pravio taj program je srbin tako da će ti odgovoriti na srpskom.

Nema potrebe za sarkazmom. Malo ljudi ovde koristi taj program, a i oni koji ga koriste to ne rade stalno pa ne znaju. Zato si dobio upute da popricas sa covekom koji je i napravio program.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 27 June 2011 10:52 PM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

baned3s wrote:

Baned3s - dipl.mas.ing. u peziji

U čemu je problem kolega? Dobili ste preporuku da malo bolje pogledate opcije programa i tada smo saznali da ne govorite engleski. Zbog toga Vam je rečeno da je autor programa naš čovek i da s njim možete da razgovarate na srpskom i nakon toga ste dobili tačno ono što ste tražili. Dakle, u čemu je problem???

ds.store, Dipl.-Ing. (Mech.); daleko od penzije

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile