Posto sve ostalo je klasicno sharovanje kroz mrezu zicnu ili bezicnu.Right?
Not right, jer to može da se uradi i bez dodatnog softvera. Mislim da će sa tim softverom MacBook Air videti CD/DVD sa druge mašine kao da mu je prikačen eksterni na USB port.
Ne vidim razlog za dodatni softver kada već sada možeš da se prikačš na šerovan mountovan CD sa PC-a ili drugog Maca. Što se prženja tiče, možeš recimo sa Toastom da napraviš ISO imidž koji pržiš iz Neroa a PC-u ili Toasta na drugom Macu.
Pri tome zaboravljate upgrejd softvera ili reinstalaciju sistema, kako je najavljeno Air će moći da se butuje sa tako šerovanog drajva.
Nisam mogao da im ne ‘dostavim’, taman su se lepo ‘raspričali’:]
Ma, na žalost, nisam ni ja uspeo da ne odreagujem. Naravno, nema svrhe raspravljati se so wannabe psiholozima, samo sam ih lepo okarakterisao, pa sada kada već znaju šta su, mogu da nastave dalje.
Trebao bih do Londresa uskoro. Nadam se da imaju Air u Apple Store-u, moram lichno da se uverim u fizichki izgled, dhzaba pricha na suvo 😊
Apropo pricha i prichica po forumima - rekao sam sebi stotinu puta da bi mi bolje bilo da radim neshto pametno nego da se preganjam po forumima (tipichan sindrom kiselog grozhdja, ili arogantne neupucenosti - svi vozimo jugice, celog zhivota nishta drugo sem juga, ali cemo do jutra da ti prichamo kako Porsche ne valja jer je skup, a i ‘chuli smo negde’ za lika koji ga je zakucao u banderu i kazhe da se lako ljushti farba).
Ne, ne, ne… nisi me dobro razumeo… da si rekao bilo šta sem Porsche-a ne bi bio toliko ‘blizu’.
Skoro sam čtao da VW zaradi po vozilu 300€, a Porsche 33.000€ pa sam se setio iSuppli i onih njihovih izveštaje da Apple mnogo zarađuje od svakog iPod-a i hardware-a uopšte.
Kad već pričamo o MacBook Air-u verovatno će sada da počnu priče kako se Apple ugrađuje ‘muški’ ali će se svi osećati kao ovaj klinac u reklami:
Nisam mogao da im ne ‘dostavim’, taman su se lepo ‘raspričali’:]
Ma, na žalost, nisam ni ja uspeo da ne odreagujem. Naravno, nema svrhe raspravljati se so wannabe psiholozima, samo sam ih lepo okarakterisao, pa sada kada već znaju šta su, mogu da nastave dalje.
Nisam ni ja, namestio mi se jedan sa pričom o tome kako Apple laže o prodaji iPhone potpuno ignorišući čnjenicu o neodređenom broju otključanih iPhoneova po svetu, a posle još jedan sa sličnom pričom pa sam uleteo malo grublje. B)