Korigovana cena! Dajte neku ponudu za neki MBP. Moja ili vasa doplata u zavisnosti od modela. Ceka me gomila putovanja, pa mi je prakticniji prenosni racunar.
Ja se ježim ovakvih oglasa, ali koliko pratim, mudre glave su odlučle da svako ima pravo da stavi cenu koju hoće. Ja smatram da niko nema prava da vređa inteligenciju onih koji prate ovaj forum.
A sad sledi brisanje neumesnih komentara od strane admina, a ti Vuki care, rokni to na soma ipo.
Jeste, ‘mudre’ glave jesu odlučle da je jedino merilo realnosti cene tržište i da svako ima pravo da stavi cenu koju želi.
E sad, da li će to isto prodati….? Pa…, ako bude razmišljao kao postavljač teme ovde… teško. Zašto? Zato što niko nije veverica i zato što uvek ima nekoga ko će sugerisati da cena nije, blago rečeno, adekvatna.
Ovo radim prvi, a verovatno i poslednji put, samo i isključvo sa ciljem da pokretaču ove teme olakšam prodaju iMac-a (ako još uvek ima želju da ga proda).
Ukoliko postavljač teme ima neku zamerku na moj post rado ću ga izbrisati.
Dakle, i sam sam pre izvesnog vremena prodao jedan 27’ iMac, ali stariji model, i5 quadcore late 2009, doduše bez kutije, garancije i ostalih stvarčca koje idu uz to, dakle, ‘go’ iMac + Apple bluetooth tastatura + Logitec bluetooth mouse. iMac je, za razliku od osnovne konfiguracije imao 12 GB DDR3 1333 RAM-a i 120 GB SSD, ADATA SF1222. Takođe, iMac je rasklapan radi čšćenja panela, ali je u trenutku prodaje bi besprekoran.
Prodat za 1100 evra i to posle solidno dugog vremena, sada mi je čak u neku ruku i žao što sam ga prodao, pošto ovaj nov Macbook Pro 13’ sa regularnim hardom i 4 GB RAM-a nije ni prineti iMac-u, ali šta da se radi, viša sila. Nadam se da ću u dogledno vreme moći da mu turim više RAM-a i zamenim hard sa SSD-om, ali to će da pričeka.
Eto, čsto kao neka orjentacija postavljaču teme da zna za koliko bi eventualno mogao da utopi ovaj svoj, bez ikakve namere da ubijam cenu, pošto, jelte, vidi se da cena ipak nije realna, već da mora da ide solidno nadole.
Ja sam ga kupio u istoj toj radnji pre 6 meseci, koristio ga manje od 4 jer nisam bio tu i prilazem racun na 1800 evra. Dakle, jezite se na drugom mestu. Cena je ta i nema nikakvih daljih korekcija. Jer, ako spustim jos malo za razliku koju sam pukao kupicu sebi MBPro. Ja sve kupujem legalno i sa racnom. Svaki Mac koji sam kupio kupljen je kod nas regularno po prebudzenim cenama ali REGULARNO. Ne kupujem od komsije ispod zita bez periferija i slicno. Kupujte dok ima nov na tu cenu. Nestace ga uskoro, pa ce ovo moje opet biti aktuelno jer ce najjeftiniji model kostati opet preko 1700 evra. Dakle, svoje frustracije na drugo mesto… 😉Mogu sebi da priustim da ga zadrzim. Oglas je tu, ljudi mi se javljaju, znaci da ima smisla.
Ne ne ne! 😊 Cenim tvoj pokusaj. 😊 Ali, tvoje iskustvo sa prodajom, sam si rekao, nije proslo bez kajanja. 😊 Ovo se vise odnosilo na one kojima ‘nije jasno’ i one koji su obrisani, posto vidim da takvih ima. 😊 I jos nesto… Pozvao sam iStyle. 😊 Nema ih vise na stanju! Sad ce cena na 1400. 😛
Ma jesam, neću više da komentarišem cene definitivno. Kao što već rekoh, svako ima pravo da ceni svoju robu onoliko koliko smatra da vredi. Tačka!
off:
Danas kupih 2x4 gb memorije za 4000 rsd i macbook pro je prodisao, tako da mi je manje žao što sam prodao iMac, iako, definitivno je to bila jača mašina od ovog Pro-a. Videćemo kako će da bude kad se stavi SSD, ali to je već malo veća investicija. Možda padne i Momentus XT, ali to je već na dugom štapu.
A sta ako nestane u iStyle-u iMac-ova 27? Hoces da stavis cenu od 3.000EUR?! Ringe Raja, neka si rekao jer ima nas koji se ne razumemo i ne pratimo toliko cene. Ono sto kaze Mario, za mene je relevantnije nego od generalnog zastupnika da dobijem informaciju npr. Ima jos nekoliko likova sa foruma kojima ja licno verujem, a medju njima si i ti.