< 1 2 3
3 of 3
kako se pustaju igre za pc na mac
Posted: 28 October 2011 10:28 PM   [ # 31 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  535
Joined  2010-06-20

Slazem se sa ovime. Ja sam protivnik konzola. Konzole su za platforme, tabacine i trke. Tri stvari koje ne mozes da igras na kompu kako treba.

Pucacine ni u ludilu na konzoli, iako su me nagovarali, iako sam probao, iako su odusevljeni time….

Kompleksnije stvari? Igraj NWN na nintendu, pa mi se javi.

Ne bih bas isao toliko daleko da wow nazivam kompleksnim (mozda kompleksaskim) ali EVE, svakako spada u ozbiljne igre koje ne mozes igrati na konzoli. Takodje, sto se EVE tice, pokusaj je na crossover games. Trebalo bi da sljaka bez problema, mada kazem opet, vent i ts nemaju kodeke sve na macu (iz ko zna kog razloga, i sem ako je to ispravljeno)

Profile

Posted: 05 January 2012 07:13 AM   [ # 32 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  3
Joined  2012-01-04

pozz svima,

Na iMac-u imam 3 ozbiljnije igre: CoD 4 modern warfare, SPORE i Age Of Empires III… posebno bi napomenuo CoD 4, na maksimalnoj rezoluciji 2440x1560, sve na Max, radi bez ikakvih lagova, seckanja itd. (bez obzira sto je ta igra vec stara)...kao da sam pokrenuo Super Maria i prava je steta da se ne radi vise igara za njega jer potencijal je veoma veliki. E sad resenje da se instalira Windows preko BootCampa nije losa stvar, naravno ako imamo originalan disk, a na youtube-u ima dosta snimaka gde mac vuce zahtevne igre bez problema… po mom nekom misljenju Mac nije osmisljen da bude gejming makina, vec za ozbiljnije radove (primeri sa apple.com - obrada procesa kod CT snimaka u medicini, proracuni, video i audio obrada itd.). Stoga ko zeli da koristi racunar u te svrhe tu je npr. Alienware, naravno ko ima para, mada ko ima za Mac tesko da je sirotinja :cheer:

Profile

Posted: 06 January 2012 02:23 AM   [ # 33 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  761
Joined  2009-11-22

Izasla je nova verzija Boxer-a preko koje mozete stare(dos)igre prebacite u odgovarajuci format za Mac. Steta sto nemogu i starije win igre.

Signature 

MacBookPro5

Profile

< 1 2 3
3 of 3
‹‹ Igre za decu na Meku      preferans ››