Savet oko bootcamp-a
Posted: 07 July 2012 05:04 AM
Newbie
Rank
Total Posts:  2
Joined  2012-07-07

Pozdrav, planiram da kupim macbook air (mid 2012) sa 64gb ssd memorijom . Zanima me da li je to dovoljno i da li je moguce da se uradi bootcamp konkretno windows 7 je u pitanju i da se koristi eksterni hard disk na kome bi bile neke aplikacije i igrice za windows ? ondosno da ga goristim kao jos jedan drajv ..

Profile

Posted: 07 July 2012 06:33 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  537
Joined  2008-03-04

Možeš da staviš Windows 7 na njega, ali bih ti preporučo da probaš i OS X da koristiš bar nekoliko dana. Možda ti se dopadne više od Windowsa.

Što se tiče toga da li bi neki Windows PC mogao da koristi MacbBook Air kao eksterni hard disk, to zavisi od Windowsa. Ako ti imaš neki program na Windowsu koji ti dozvoljava da drugi računar koristiš kao eksterni hard disk, onda verovatno može.

Signature 

Bill: What"s that? > Jobs: It"s an iHouse! > Bill: But it"s got no windows!? > Jobs: Exactly! Hahhahaha! 😊

Profile

Posted: 07 July 2012 09:06 PM   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  2
Joined  2012-07-07

Ja bih korisio os x kao primarni os , nego bi bilo pozeljno da imam i windows samo zbog nekih aplikacija , a posto mi 64gb deluje malo , mislio sam da uzmem neki eksterni hard da bih na njemu skladistio aplikacije i ostale stvari , a mislio sam na to da li ce moci windows da pokrene te aplikacije sa drajva ? Znam da bi bilo sporije jer je sa drava ali ono ... trazio sam nesto po netu , ali nista to nije ni konkretno ni sigurno ..

Profile