U stvari, imam neki Belkinov MDP na MDP, to će da radi sa Thunderbolt monitorom, ali neću moću da koristim iMac kao monitor, za to mora Thunderbolt kabl?
Ja sam od početka jula poprilično zauzet (pelene i tako to); pa teško mogu da stignem da dolazim. Možda bih i stigao u subotu na NBG, pošto mi je komšiluk, ali majka mi je u poseti, tako da ništa. Videćemo za dalje. 😊
Ja sam od početka jula poprilično zauzet (pelene i tako to); pa teško mogu da stignem da dolazim. Možda bih i stigao u subotu na NBG, pošto mi je komšiluk, ali majka mi je u poseti, tako da ništa. Videćemo za dalje. 😊
Nisi se pohvalio da čestitamo. B) Jel’ spavaš? :evil:
Nisi se pohvalio da čestitamo. B) Jel’ spavaš? :evil:
Hehe, spava se, uglavnom, i sa malo više prekida. Sad mi je nezgodno što je stan zamračen jer sam jedini budan, a Hillegasova knjiga mi baš sad treba, te ne mogu da čtam. Uvek se nađe nešto da te zezne :D
Još jedan razlog da nabaviš iPad, možeš da čtaš i u mraku. B)
Znam, naručo sam pre koji mesec Kindle od kuma iz Švajcarske, ali čovek zaboravio. Sad vidim da je iPad ipak bolje rešenje. Sad su me naložili vragolani da će biti 7.85’ iPad, pa se oštrim na to 😊
Ako kupim smartfon, biće iPhone. Ako kupim tablet, biće iPad. Zna se 😊