Postovanje celom SMUG-u 😊
Za pocetak da kazem da koristim hackintosh sa 10.5.8 vec godinama i zaista je pruzao maksimum, medjutim to je ‘slaba’ masina i vec ima poteskoca sa radom. Bavim se audio produkcijom, ProTools 8 i Logic 9 su programi koji su mi favoriti vec neko vreme, sa Waves i Sonnox pluginovima.
E sad… Jutros sam dobio neki rashodovani G4 AGP iz caletove firme, ne znam jos nista posebno, nema SN nazad, samo Ethernet broj… Nisam ga palio, covek koji radi racunare u doticnoj firmi mi je rekao da bi mozda trebalo da se reinstalira sistem… Citao sam o mogucnostima upgradea hardvera, i zadovoljan sam sta se moze napraviti od makine, ali zaista nisam upucen u hardver g4ke… Tako daaa… Bio bih zahvalan ako bi me neko uputio negde gde mogu saznati vise o apgrejdu procesora… Bitan mi je maksimum koji moze da dostigne (ako sam razumeo doticna masina moze do 2GHz?!) 😊
Upoznat sam sa time da mogu da povezem 2 racunara i da jedan bude slave, sto cu i uciniti, ali bih voleo da doteram ovu makinicu, sto pre da bih mogao da prebacim sve sa hacka koji je pred pucanjem… :ohmy: :unsure:
Mnogo hvala!!! 😊