15’’ MBP Retina - Pitanja u vezi kupovine
Posted: 04 November 2013 09:49 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  537
Joined  2008-03-04

Razmišljam se da naručm 15’’ BTO MBP sa quad-core procesorom na 2.0GHz, Iris Pro i 16GB RAM (znač, osnovni 15-inčni model, samo sa 16GB RAM)... jedino me brine što sam po forumima (forum na Appleovom sajtu i na MacRumors) čtao da su neki dobijali problematične ekrane (izgleda da većina korisnika nema problem sa ekranom, ali sam čtao da su neki dobijali ekrane koji na jednoj strani vuku na žuto ili imaju problem sa ‘image retention’, pa su morali da ih vraćaju); a ne znam koliko bi jednostavno bilo kod nas u Srbiji zameniti MBP ako dođe sa problematičnim ekranom, pogotovo za BTO.

Da li bi kod nas bilo moguće vratiti laptop ako dođe sa problematičnim ekranom i da poruče drugi ako se isti dan kada se laptop kupi primeti problem sa ekranom?

Ako mora da ide na servis, koliko brzo bi mogli kod nas da odrade zamenu ekrana i šta bi bilo ako bi neko i nakon zamene ekrana imao problem sa ekranom, pošto sam po forumima čtao i da se to dešavalo ljudima?

Post edited by: indijanac, at: 2013/11/04 09:52

Signature 

Bill: What"s that? > Jobs: It"s an iHouse! > Bill: But it"s got no windows!? > Jobs: Exactly! Hahhahaha! 😊

Profile

Posted: 04 November 2013 02:22 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7598
Joined  2005-04-28

Da zmaeniš, možeš sigurno. Što se rokova tiče, to bi morao da zoveš prodavce.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile