iPhone 5 veoma cudan problem
Posted: 20 July 2014 09:56
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  147
Joined  2013-01-28

Sinoc oko 9 sati sam obavio poslednji razgovor i vise nisam ni dirao telefon do ponoci (bio sam na plesnoj veceri, ali nikakvog udarca u telefon nije bilo, bar nisam osetio… :dry:  ). Tada je devojka pokusala da me dobije, ali jednostavno ona je mene cula, ali ja nju uopste. Nikakav zvuk, kao da je neki mute ukljucen. Posle par pokusaja ja okrenem neki drugi broj, ali ne cujem ni da zvoni, ni tu drugu osobu uopste, a na telefonu lepo stoji da je veza uspostavljena.

Kada sam stigao kuci ukljucim/iskljucim zvuk preko dugmeta na telefonu, a ono svaki put pise ‘Headphones’ sa precrtanom, odnosno neprecrtanom ikonicom kada ukljucujem. Znam da uvek pise ‘Ringer’. Ukljucim ja opet zvuk, probam da kucam poruku - nema zvuka, pustim klip - opet nista. Stavim ja slusalice u telefon, dobijem zvuk, ali kada gurnem jack do kraja cuju se kao neki talasi i prigusen zvuk, tako da sam morao negde na pola da ga drzim da bih imao zvuk na oba kanala… :unsure:

Kako je vec bilo jutro legao sam, pa rekoh nastavicu sutra. Cim sam ustao uzmem telefon, kad sve radi kako treba. Cujem normalno ljude kada ih pozovem, cuju se klipovi, zvuk tastature kada kucam, a i kada ukljucim/iskljucim zvuk opet pise ‘Rigner’ kao ranije. I sto je jako vazno, jack od slusalica gurnem normalno do kraja i lepo cujem zvuk kao ranije.

Sta se ovde desilo? Da li neko ima predstavu?

Hvala!

Profile
 
Posted: 20 July 2014 11:35   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  962
Joined  2007-12-10

‘CIA, snajka, CIA…’ 😉

Profile
 
Posted: 20 July 2014 12:06   [ # 2 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  147
Joined  2013-01-28

😉

Vidim po netu da je telefon upao u ‘Headphone’ mode. Najcesce se to desava ako voda uspe da prodre u headphone prikljucak. Ili se zaglupi ako se telefon iskljuci sa prikljucenim slusalicama, a ukljuci bez prikljucenih slusalica.

U prvom slucaju je resenje kompresor za vazduh koji ce da izduva tu vodu, a u drugom ima raznih nebuloza od resenja, ali meni niti je sinoc voda bila blizu mene, a ne telefona, niti sam danima koristio slusalice…

Profile
 
‹‹ iPhone 4s i MMS problem      iPhone sevris ››