Zaštita grafičke table od grebanja - Preporuke?
Posted: 13 February 2015 09:08 PM
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  537
Joined  2008-03-04

E ovako… javili mi danas da bi za oko par dana trebalo da mi stigne Intuos Pro Medium gafička tabla…

Pa me zanima šta drugari sa foruma koji imaju slične grafičke table preporučuju da se površina grafičke table zaštiti od grebanja.

Ima li neko jeftino, a dobro rešenje? Nešto što lepo izgleda (da ne lepim papir selotejpom odozgo); a da ne ometa multitouch senzore koje sada ugrađuju u ove novije grafičke table?

Ne znam da l’ bi bila dobra ideja da probam da stavim neku tanku ‘auto foliju’ odozgo… ne znam da li bi nešto smetalo multitouch senzorima, a i da ne ispadne da je zalepim, pa da mi posle ostavi lepak na tabli ako je odlepljujem posle.

Razmišljao sam da li da nabavim neku zaštitnu foliju koja je skrojena baš za tu grafičku tablu, al’ ne vidim da neko to prodaje u Srbiji, a preko Amazona bi mi bilo skupo da naručujem na komad jer poštarina od USA do Evrope može da košta više nego ta folija što košta… tako da sada razmišljam da probam na neki drugi načn da zaštitim grafičku tablu.

 Signature 

Bill: What"s that? > Jobs: It"s an iHouse! > Bill: But it"s got no windows!? > Jobs: Exactly! Hahhahaha! 😊

Profile
 
Posted: 10 March 2015 12:49 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  1910
Joined  2005-09-24

Za Intuos 4 je Wacom pravio zamensku foliju. I sad se prodaje. Dakle predviđena je da se menja.
Za novu generaciju Intuosa, tzv. ‘Pro’, takva folija ne postoji. Da li to znač da se ne grebe ostaje da vidimo. Za sad nema tragova 😊

 Signature 

Mac Pro 5

Profile