magic mouse
Posted: 2015-12-10 09:11
Newbie
Rank
Total Posts:  24
Joined  2011-09-30

Pozdrav drugari,
Nakon vise vremena ponovo sam upalio svoju lampu 1ghz, 1,5gb rama… Stvarno i dalje jako fino radi na LEOPARDU… Ok, slabo youtube video, ali bar zvuk ide 😉
Pre neki dan dobih onu aluminijumsku slim tastaturu i magic mouse, skoro nekorisceno… E sad, pitanje je, nemam na njemu bluetooth… Kako mogu povezati magic mouse? Uzeo sam neke bt usb, ali ni jedan ne prepoznaje :( nista se ne desava kad ga stavim…
Moze li se uopste nesto napraviti?
Hvala u napred

Post edited by: ivankhamun, at: 2015/12/10 10:04

Profile
 
Posted: 2015-12-10 18:37   [ # 1 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7524
Joined  2005-04-28

Lion na Lampi? Pre će biti Leopard, iliti 10.5.x.

Mislim da nećeš moći nikako magic mouse sa njom da koristiš.

 Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile
 
Posted: 2015-12-10 19:03   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  24
Joined  2011-09-30

da da, greska, izvinjavam se, Leopard

Profile
 
Posted: 2015-12-11 05:17   [ # 3 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  3147
Joined  2005-05-07

Baš čudno. Ja sam ranije baš dok sam koristio lampu imao neki canyon kinesko s**nje koji je radio bez bilo kakvih drajvera/dodatnih softvera.

Probaj još neki 😊

 Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro12,1
iPhone 11Pro

Profile
 
Posted: 2015-12-11 08:21   [ # 4 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Ovom liku je uspelo: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2300591

 Signature 

Carnival of Flesh

Profile
 
Posted: 2015-12-15 03:17   [ # 5 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  24
Joined  2011-09-30

Uspelo i meni sa nekim kinezom 😊 bas fino radi 😉

Profile