< 1 2
2 of 2
MacOS High Sierra i Windows problem
Posted: 22 October 2017 07:23 PM   [ # 16 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7538
Joined  2005-04-28

Meni i dalje nije jasno ??to ljudi koriste BootCamp pored virtuelizacije?

 Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile
 
Posted: 28 October 2017 07:57 AM   [ # 17 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  55
Joined  2011-06-14

Na MBP 2011 kada mi win radi preko vmware (bootcamp particiju koristim - cooler vristi 😊 ) kada isto pokrenem preko bootcamp-a radi normalno

Profile
 
Posted: 28 October 2017 09:06 AM   [ # 18 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  3156
Joined  2005-05-07

Da li imash poslednju verziju VMware? Da li je uradjen update vmWare toolsa?

 Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro12,1
iPhone 11Pro

Profile
 
Posted: 30 October 2017 08:27 AM   [ # 19 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  55
Joined  2011-06-14

Poslednju reviziju fusiona 8 i update-ovan tools :( ali i sa prethodnim verzijama je isto bilo tako da ako treba nesto na kratko da odradim pod win onda koristim virtulnu varijatnu u protivnom bootcamp

Profile
 
Posted: 31 October 2017 08:53 PM   [ # 20 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7538
Joined  2005-04-28

Koliko RAM-a za VM i koliko RAM-a ima kompjuter?

 Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile
 
Posted: 01 November 2017 08:43 AM   [ # 21 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  55
Joined  2011-06-14

8gb odvojeno za vm windows 7 64 bit od ukupno 16gb rama (toliko rama je bas zato sto sam mislio da je to usko grlo - ‘hard’ je Samsung 850 pro od 512GB). Eksperimentisao sam i sa brojem jezgara ali bez uspeha. Radi normalno VM ali ventilator jako digne obrtaje. Inace i reinstalisao sam win i opet isto (to mi je zezancija posto sam izbacio CD i ubacio klasican hard

Profile
 
Posted: 01 November 2017 05:03 PM   [ # 22 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  3156
Joined  2005-05-07

Da li probao neki drugi sistem? Takodje, imam optibay, hdd i ssd u svojoj ma??ini i guram xp, 7, i 10, bez takvih problema.

 Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro12,1
iPhone 11Pro

Profile
 
Posted: 02 November 2017 07:40 AM   [ # 23 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  55
Joined  2011-06-14

Jesam sa win10 sam se malo igrao ali slicno se ponasa. Mac sam takodje probao da reinstalisem od nule ... i na kraju digao ruke. Stalno me doduse kopka kako bi se ponasalo sa Parallelsom ali nikada dovoljno vremena :(

Profile
 
 < 1 2
2 of 2