iPhone 7 128 simfree mat black perfektan
Posted: 24 August 2019 18:47
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  130
Joined  2009-02-05

Prodajem iPhone 7 iz naslova. Telefon je kupljen nov (prvi vlasnik).
Na sebi nema tackicu apsolutno nigde ni jednu. Iz kutije je prebacen u Spigen Tough Aromur (dajem dva uz telefon, sve spigen je original poruceno sa spigenovog sajta tako da kljucevi u dzepu i ispadanje telefona lagano bez brige) i spigen HD glass Tr Slim (dajem i kalup za stavljanje stakla bez da se nisani pola sata i promasi)

Telefon je otvoren jednom u zvanicnom apple servisu u beogradu kada je apple nudio zamenu baterije za 25$ kod uvoznika, pa rekoh sto da ne. To se sve desavalo pocetkom godine kada su ih nagazili da usporavaju stare telefone, pa se oni vadili da je to zbog baterija. Baterija je apple original i stavljena u macoli. Tako da je sad 94% (stavljam i sliku servisnog izvestaja sta je radjeno gde i kada). Van stavljanja nove baterije nikada nista popravljano, za sta ne znam da li ima nacina da se proveri ili da mi se veruje na rec.
ios 12.4 malo vise shuri po potrosnji i nikom nije jasno zasto, ali ujutru do uvece lagano sa dosta screen time-a. (od 12.4 mi se isto dogadja i na 7+ i na starom iPad mini plus ploa neta kuka, tako da nema dileme)
Trazim i racun za koji znam da imam ali ga ne nalazim od jutros.
Ako ga nadjem, dacu i njega, ali ne obecavam.

Slike nisam sposoban da okacim na ovaj sajt, ali ih imam kvalitetne pa samo bacite mejl ili mob, prosledicu ih.

Van toga nemam sta da dodam, osim da se menjam iskljucivo za novac.
Hvala.

kontakt pp.

cena je 300

apsolutno imam strpljenja da se nadjemo u bg da se sve isproverava koliko god da je potrebno, jer je moj telefon, pa nemam dileme da mu nesto ne valja.
Nego malo s godinama mora veca slova…

Post edited by: Stomaraka, at: 2019/08/24 10:04

Profile
 
Posted: 27 August 2019 00:14   [ # 1 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  130
Joined  2009-02-05

prodato

Profile