hmm.. koji im je? 😊 Mini DisplayPort a ne HDMI? Izbacuju FireWire sa kompova? Glossy display kao jedina opcija? Na MacBook-u samo skuplji model ima ‘osvetljenu’ tastaturu… Novi Cinema Display koji ne sluzhi nichemu ukoliko nemash i novi laptop…
sto se tice izgleda super su, sto se tice performansi ok je sve al od uvek me je nerviralo sto i na starijim a evo i na novim modelima ima tako malo usb portova..
a 100$/€ za ‘Mini DisplayPort to Dual-Link DVI Adapter’? :D
jbg… zashto bi utakao svoj veliki skupi monitor direktno u komp kao shto si do sada radio…. bolje da kupish ovo glomazno $r@nje za 100 monetarnih jedinica…
jeeeeee
Odavno mi nije preseo event kao ovaj 😊 mada lepo izgleda MacBook… za manje para od Air-a dobijem dosta toga… hmmmm.. mozhda pazarim ovo pre ili kasnije.. olakshali su ga i ubacili kombinaciju materijala koja mi odgovara… samo jbn FW ne znam shto ukidaju na svemu… izdajice!! 😊
@mario: pa ovo nije zamena za Cinema Display, ovo je dopuna.. accessory za nove laptopove.. ne mozhesh MacMini, iMac i Mac Pro da nakachish na ovo.. osim ako ne izbace neki konvertor…
@Markooo: budi srecan shto ne ostave samo dock connector ili tako neshto 😊 USB je tako ne univerzalan.. ajd da ga izbacimo u sledecoj reviziji :D
Meni su nove knjige baš sexy, pogotovu specs-wise (mada, iskreno, detaljnije sam gledao samo MBP); uz neizbežno pitanje - gde je 17’ ‘novi’ MBP?
Mada se slažem da je krajnje imbecilno ovo sa $100 adapterom i sl.
mir…mir…shalu na stranu…milsim da su novi book-ovi genijalni proizvodi sa hardverske strane…pogotovo mi se svidja hardware ugradjen u novi macbook, pa secate li se kada je izashao imac aluminium? Svi su kukali kako ima losh display koji je ruku na srce mnogo bolji od svih displeja koje sam ja video u pc svetu. Ni ja nisam odushevljen sa crnim okvirom oko ekrana i crnom tastarurom, ali mislim da je sve stvar navike…apple je nastavio da nas odushevljava i nervira…sve nekako istovremeno…proizvodeci u nama ‘oz efekat’...mislim da su novi proizvodi extra, samo da vidimo da li ima skrivenih greshaka, kao sto je prva serija macbook imala problema sa slipovanjem ( problem hardverske prirode).
Mene ništa od juče nije ni nanerviralo ni oduševilo..što je možda još tragičnije.
Ajde, mušterija za laptop nikad nisam bio, a i te Cineme..priča za sebe.
Kao da sam čuo da je Asus izbacio 2 nova laptopa i neki tamo monitor.
Мени није проблем нови дисплеј, него што су избацили FireWire /оставили само 800 на МБП/ и што су опет измислили нови видео порт..Па ајд сад купуј нове каблове/конвертере/камере...Мислим, керови су мало већи него што би требало...Што се изгледа самих справа тиче то је већ ствар укуса па о томе не бих..Да не помињем апдејт који се појавио за нове справе и пре него што су стигле до радњи...Исправљају неки баг...