To je sada trend.
Pogotovo sto su naglasili 16x u onom videu za novi mac os, kako preuzimaju elemente ui-a sa iphona i ipada.
Meni i ne smeta toliko. Iskren da budem, to je prvi rss reader koji koristim, a da nije google reader 😊
Podrzava, mislim, samo goole akaunt i greota sto u isti app nisu stavili da moze da chita i mail, ali i ako je u beti radi kao zmaj i brz je kao atomski mrav :D
Ovo je normalna evolucija 😊 Prvo nakrkaš sve što ti GT nudi, iako najveći deo toga imaš na jedna klik u meniju, a većinu toga imaš potrebu da gledaš jednom nedeljno, ako i toliko, ali se ide onom ‘može, pa što da ne’ devizom, a zatim isto toliko vremena provedeš da minimalizuješ upotrebu geekleta i da ostaviš samo one koji su eye-candy, a zaista i služe nečemu, da bi na kraju završio bez njih na desktopu, jer sat nikad ne vidiš jer je zaklonjen, a vreme vidiš i kroz prozor :D
@Mario Tu i jesi u pravu. Video sam ss nekog lika (kupio novi air, a u to vreme nisam znao sta je GT); i izgledalo mi je FENOMENALNO! Mislim, uklopljene boje i nijanse, vrhunski. Pa rekoh, aj da probam :D E sad, koliko ce to tu ostati, to vec ne smem da kazem :D
Prvo nakrkaš sve što ti GT nudi, iako najveći deo toga imaš na jedna klik u meniju, a većinu toga imaš potrebu da gledaš jednom nedeljno, ako i toliko, ali se ide onom ‘može, pa što da ne’ devizom, a zatim isto toliko vremena provedeš da minimalizuješ upotrebu geekleta i da ostaviš samo one koji su eye-candy, a zaista i služe nečemu, da bi na kraju završio bez njih na desktopu, jer sat nikad ne vidiš jer je zaklonjen, a vreme vidiš i kroz prozor :D