Dakle, ne mozesh retail sistem da instalirash na mashinu koja je novija od datuma izlaska odredjenog sistema. 10.5.2 je sistem koji nije retail vec je stigao uz neki od kompova.
Treba ti retail 10.5.(0) ili 10.5.6 ili da provalish tachan datum kad je taj rachunar napravljen, pa da trazish disk koji je stigao uz identichan laptop.
e ljudi ja bash nemam sretje. marko mi dao i tigra da probam, al’ jok, neće pa neće… znač da treba neki retail disc… ima li neko neshto da pomogno novajliji u nevolji????
e ljudi ja bash nemam sretje. marko mi dao i tigra da probam, al’ jok, neće pa neće… znač da treba neki retail disc… ima li neko neshto da pomogno novajliji u nevolji????
E tebe bas nece, iako su ti diskovi dosta racunara reinstalirali jbg maler
Hvala na pomotji, problem je reshen. Na macbook-u je sada leopard, instalirao novi vlasnik. Bio sam prisutan dok je čovek odradio instalaciju, čas posla i bez problema ali sa retail diskom.
Marko, tigra shto sam dobio od tebe sam bez problema instalirao na minija.
Inace, da se pohvalim, od pre sat vremena sam vlasnik jednog malo vremeshnijeg minija(kao nov) koji radi kao singerica! Preturio sam ceo bgd jutros i jedva nadjoh beli monitor, ali ga nadjoh.😊
Sad sve ovo mnoogo lepo izgleda! Bela tastatura(nova); beli majti mish(nov); beli monitor 22(nov) i mac mini.
Imam Tiger 10.4 na 4 cd-a, skinut sa neta, radi provereno, i Leopard 10.5.2 na 2 dvd-a, dosao u MacBook.
Ako moze pomoci javi da se organizujemo.
Meni bi pomoglo:); ako provereno radi tj.
Dobio sam power Mac G4 pre dva dana od zeta iz Francuske ali bez ikakvih diskova. A OS je na francuskom,nije frka provalio sam da odem na international i namestio engleski ali su mi neki programi tipa word i sl. na francuskom..a i posto sam tek 2day user Mac-a, plasim se da ako nesto use..m , dobro bi mi doslo da imam Tigrica na diskovima.
I ujedno da pitam jel bih mogao da izvadim ovaj CD drive i stavim DVD rezac?
Nije nikakav problem da dobijes diskove samo problem je sto nisam trenutno u Beogradu, bicu tek naredne sedmice od srede pa na dalje tako da ne znam da li ti je to isuvise kasno?