mipko wrote:
drdra wrote:
Pitanje za Aleck-a, kako se to radi pre ko ebay-a? I za tu varijantu treba racun, jel?
nebitno je kako ces kupiti Apple Care, bitno je da ga registrujes. Znaci kupujes ne registrovani Apple Care koji naknadno registrujes. Registracija moze biti online, by phone ili na licu mesta.
U Srbiji nema na licu mesta, moze online - ali nesto je zezalo proteklih dana, by phone sam zvao NYC i dobio potvrdu da mogu da registrujem Apple Care za ser# koji imam.
nadam se da ovo pomaze malo.
pozz
M
tako je. nabavio sam apple care pre neki dan, ali sam pre kupovine malo istrazio stvar da ne bude posle plakanja.
zvao sam jos u avgustu ovlacen servis (GlobeNet/istyle) i direktno apple.rs/apcom (Vanja, naravno ljubazna) i pitao sam da li mi treba fiskalni racun da bi ostvario servis? odgovor je da mi ne treba jer svaki prodat apple komp se unosi u bazu, mogu da licu mesta provere, imam fakturu na kojoj pise racun, da nisam dobio racun jer apple.rs nemaju kasu i nemaju radnju na kraju krajeva.
preko grane sam kupio ac i registrirao u istoj radnji da se ne mucim iz Srbije. mStore je radnja u mom slucaju.
proverio sam na apple.com i imam servis do 2012.