Novi iMac 21’ i neverovatnih 27’ i sa i5 procesorom 😊
Novi MacBook…osakacen za portove (nema firewire, nema line in); iskreno, usrali ga sa portovima samo tako….
Novi MacMini, nista novo…ocekivalo se vise (licno) :(
Mene je mišonja oborio s nogu - e, ovo se tražilo.
Ako i u praksi radi ono što kažu u specifikacijama ovo će da bude moj sledeći glodar 100%, nema šta, napravili su ga za medalju.
iMac sa iCore procesorima je nešto što je očekivano, a quad core je za svaku pohvalu, ali ono što me je oduševilo je 27’, do jaja, ako ikad budem menjao ovaj mini definitivno ću da idem na ovaj novi iMac. 4 slota za memoriju, takođe odličan potez, konačno će i iMac moći da se naspinuje i da bude prva profi makina.
Mini je malo razočarenje, mogli su bar nešto da urade, s obzirom da su samo uradili ono što 99% onih koji kupe mini uradi - ubaci 4 giga rama i eventualno brži i veći hard. Možda su mogli da ostave i jedan model sa i5 procesorom, ali to bi već bila konkurencija iMac-u, ne znam, ali malo razočarenje što se tiče minike.
Jao… Ne verujem… sinoc razmisljam koliko ce dugo biti aktuelan moj novi iMac 20’ kad ono malo pre odem na apple.com i imam sta da vidim… Ali nema veze, dobar je i ovaj moj 😊
Za mis svaka ima cast, moja sledeca kupovina. (naravno ako kritike budu dobre)
Za iMac svaka ima cast, jos ako su sredili one fleke onda je stvarno super, iskreno ne bih ga nikad kupio ali 27’ je bas impresivno.
E sto se tice MacBook-a moram da konstatujem da tamo u Apple-u ima velikih debila, nitu su vratili FW nit su dodali usb-a.
Predpostavljao sam da ce primeniti unibody tehnologiju, na plastiku, sto je dobro jer smo dobili tanji, cvrsci, laksi, zaobljeniji dizajn(zbogom napukline na top case); ali taj port defect nerazumem.
Nivi iMac osnovni model ima 21.5’ LED IPS 1080P monitor:); dok jaci ima 27’ 2K monitor ako sam dobro razumeo :woohoo:
I sve to dolazi od sadaa sa wireless tastaturom i magicnim misom:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Istina.
Ali oduševio sam se video ulazom - mislim, stvar je odavno bila logična, a sad su je napokon implementirali.
Dakle, sledeće meče je 27’ jaMeče, a sa njim odma’ i neku zlu konzolu za neiživljeno igranje u visokoj rezoluciji :D Još da reše da ubace Blu-Ray rezač u sledećoj iteraciji 😊
Takođe, i7 kao BTO opcija… Najs!
Za iMac 27’ sam izbalavio sto, to je sledeca kupovina definitivno.
I jos standardno Apple Wireless Keyboard i Magic Mouse mislim da je sve kompletno.
Ali sto kaze Miki da ima mesta da se stavi dodatni SSD, ultimate.
Core i7 :silly:
Ne treba biti razocaran za miniku, kako rece Madamov upravo je fora da radi kao server. Zamislite koliko kompanija trazi da kupi mali, jeftin, server (a tek koliko malo struje trosi); ovo je zapravo potpuno nov pravac Apple probijanja na trzistu.
Ne treba biti razocaran za miniku, kako rece Madamov upravo je fora da radi kao server. Zamislite koliko kompanija trazi da kupi mali, jeftin, server (a tek koliko malo struje trosi); ovo je zapravo potpuno nov pravac Apple probijanja na trzistu.
Upravo tako, za $1000 dobiješ mini sa 1 TB prostora i unlimited Snow Leopard server koji sam košta $500.
Pri tome je i to mali trojanski konj. Sada razni admini kojima je bio skup Xserve mogu da kupe ovaj mini da vide kako izgleda i kako radi Mac OS X server, a svi znamo šta to znač, zato je Boot Camp doneo mnogo više korisnika Appleu.
mini kupujem kakav je da je,narudzbu sam vec otkucao
uz njega i mis,iako sam razocaran sto nema malo vise multi touch funkcija
i novi alu daljinski koji niko nije primjetio
[img size=150]http://images.appleinsider.com/apple-remote-091020-1.png[/img]
uzgred,mislim da je mini server jedini pravi iskorak u odnosu na konkurenciju
od svih novosti,koliko god da je najmanje atraktivan,
baca apple u jos pristupacniju zonu
sto uzgred budi receno,ne cini nas vise malom skupinom hrabrih it odmetnika
iMac 27 je sada vec ozbiljna mashina. Usko grlo je storage i dalje. Da su ubacili dva FW800 ovo bi bilo savrsenstvo. Nadam se da u sledecoj reviziji ubacuju USB 3.0 pa je i taj problem reshen.