Da malo spustim loputu, ja sam svakome ko me je zvao rekao da mac nije moj.Ko god me je zvao u vezi oglasa dobio je direktan broj od prodavca pa je moga sa njim da se dogovara.
Kao sto je receno kupac je iz srbije a po lap top je dosao deda od kupca.
Posle mog pregleda laptopa sam utvrdio da neradi SD kako treba i to je bio razlog sto nisam mogao da ga preinstaliram leopard.
Na moj predlog drugar je obavestio nekoga ko je trebao da dodje iz BG-a da ne dolazi, zato sto u tom momentu nije radio wireles i SD, kasnije se ispostavilo da je samo bio deaktiviran…kako nemam pojma ali je proradio i uhvatio mrezu.
Kupac kod koga je zavrsio laptop je znao stanje i nije ga nista zanimalo, hteo je samo da ga dobije po svaku cenu tako da ga je on i dobio na kraju.
Ono sto vecina ne zna jeste da sam od momenta postavljanja oglasa dobio 60-70 poziva koje sam prosledjvao drugaru koji je vlasnik laptopa a tek nakon 2 sata sam otisao da ga istestiram i prenesem konkretne utiske.
Znaci generalno laptop je bio ispravan u potpunosti izuzev SD-a koji nije hteo da procita snow leopard a citao je obicne DVD-ove. Vreme je bilo prilicno kratko i drugar je trazio kupca kome ce najmanje smetati ta falinka i koji nece postavljati nikakva suvisna pitanja posto je imao nameru da ga proda sinoc a otud i takva cena.
Post edited by: dsavic, at: 2009/10/31 22:54