< 1 2 3 > 
2 of 3
[PRODATO] MacBook Pro A1260 2.4Ghz 500e!!!!
Posted: 31 October 2009 01:37 PM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  725
Joined  2008-07-16

Upravo sam ga zvao i navodno mu je drugar vec prodao B) B) B)

toliko

slazem se Dejanom (danda) da treba ovo da se brise iz arhive… Lici mi na - ajd da ne kazem bas mnogo teske reci ali… ne lici mi na nesto OK

Signature 

...i onda je izmisljen Mac!!!

Profile

Posted: 31 October 2009 02:00 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2341
Joined  2005-04-28

Jeste skroz ružna situacija.

Ostavimo vremena da se konsultuju svi administratori a možda se i pokretač ove teme oglasi.

Signature 

🍎 Дарко Селаковић

Profile

Posted: 31 October 2009 02:30 PM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-07-16

Novi razvoj situacije 😊
Nakon sto sam napisao prethodni post javio mi se neko sa broj +381665071827 (u 13,24) i rekao mi da je on Ivan i da je on kupio taj laptop tj da mu je deda upravo uzeo njega u NS i da to napisem ovde. Ja sam nesto radio sa klincima i rekao ok, cekaj malo. I kada sam zavrsio to sto sam radio krenuo sam da ga pozovem - k’o velim, sto bi ja to pisao neka se on sam javi i napise.
I pogodite sta… o cuda - nije dostupan ... CCC B) B)

bas cudno zar ne 😉

Ovo zasluzuje jednu finu debelu gumicu… za brisanje 😉

Darko… gumicu pa .... 😉;)

Signature 

Profile

Posted: 31 October 2009 02:59 PM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2341
Joined  2005-04-28

Ja sam za to da se ne briše, samo da ‘korigujemo’ naslov da vide ostali sa kim imaju posla B)

Signature 

🍎 Дарко Селаковић

Profile

Posted: 31 October 2009 03:58 PM   [ # 20 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7598
Joined  2005-04-28

Darko Selaković wrote:

Ja sam za to da se ne briše, samo da ‘korigujemo’ naslov da vide ostali sa kim imaju posla B)

I ja.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 31 October 2009 05:04 PM   [ # 21 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

Pa korigujte ga.
Nešto kao: nesiguran i nadasve nepouzdan prodavac verovatno prodaje svoj MacBook Pro, povoljno i hitno, ako se ne usput ne predomisli.

Profile

Posted: 31 October 2009 05:58 PM   [ # 22 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  123
Joined  2006-06-11

evo i ja da kazem nesto,
ko zna sta se coveku desilo, mozda nije u mogucnosti da se javi ili da napise nesto ovde. Kad realno razmislim, mene bi moralo nesto bas opasno da pritegne da bih svoj macbook pro (koji je slican ovom) prodao za ovu cifru. Mozda mu je iskrsla neka kombinacija da proda prijatelju, rodjaku. ko zna…

U svakom slucaju ja sam pre oko 2-3 godine kupio jedan MacBook Pro od ovog coveka, sve je bilo u redu, dva puta smo se videli, dogovorili sve kako treba i to je to. Od tada se nismo ni culi ni videli, cisto ako neko misli da poznajem coveka.

Profile

Posted: 31 October 2009 06:32 PM   [ # 23 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Markooo wrote:

Ajde mojne da se tripujete ko zna sta je u pitanju, vidite da je lik napisao hitno.

Rider wrote:

evo i ja da kazem nesto,
ko zna sta se coveku desilo, mozda nije u mogucnosti da se javi ili da napise nesto ovde. Kad realno razmislim, mene bi moralo nesto bas opasno da pritegne da bih svoj macbook pro (koji je slican ovom) prodao za ovu cifru. Mozda mu je iskrsla neka kombinacija da proda prijatelju, rodjaku. ko zna…

U svakom slucaju ja sam pre oko 2-3 godine kupio jedan MacBook Pro od ovog coveka, sve je bilo u redu, dva puta smo se videli, dogovorili sve kako treba i to je to. Od tada se nismo ni culi ni videli, cisto ako neko misli da poznajem coveka.

Ljudi širite ljubav nemojte hejtati ko zna šta se desilo.

[img size=250]http://www.votenader.org/blog/assets/large_peace_symbol.jpg[/img]

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 31 October 2009 08:06 PM   [ # 24 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-07-16

Markooo wrote:

Ljudi širite ljubav nemojte hejtati ko zna šta se desilo.

AMIN ZA OVO

Signature 

Profile

Posted: 31 October 2009 09:54 PM   [ # 25 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-07-16

Ipak…
upravo mi se javi Ivan iz Blaca - tj iz Nisa, ali je trenutno kod kuce u Blacu i tamo nema net nego ide preko GPRS pa ne moze da ostavi post ...

Ipak je on kupio laptop. Zaista mu je on deda preuzeo i sutra ga dobija dole.
Problem na laptopu je ipak na SD - kao cas radi cas ne radi, i nesto je bilo pomena oko wifi i OS je na nemackom…
Dobija ga sutra oko podne i covek ce odma’ da me vikne i kaze utiske…

Eto, ogresio sam dusu - izvinjavam se dsavic na sumnji i mojim recima i povlacim ono za brisanje… treba da ovo ostane…

Signature 

Profile

Posted: 31 October 2009 10:04 PM   [ # 26 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

E ajde sada lepo coveku da se vrate karme.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 31 October 2009 10:16 PM   [ # 27 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  838
Joined  2008-01-30

Nije tu rec o vracanju karmi.Kako sam ja razumeo neko je krenuo da ide za NS da ga uzme pa su ga vratili nazad, meni se nije javio a obecao je.Kao prodaje i obecava svima a ne postuje pravilo,ko prvi devojci… Nepouzdan skroz.Malo je zajebano raditi sa takvim ljudima.Zamislite mene ,zapalim iz Vranja i on mi kaze kod Jagodine: ’ Ej, drugar prodao!’. Daj ljudi ne budite naivni.Covek uopste nije ozbiljan.Evo sad mu treba Unibody.mozda meni treba njegov air, ali nemam dobar filing, da bih ponudio zamenu.A imam 2 Unibodyja. I kad vec prodaje od drugara, nek napise da je od drugara i da ima malo rezerve.Kao sto Darko puno puta napise, prodaje drugar to i to.I onda nije covek odgovoran za ovakve situacije, i ne obecava svima.

Signature 

&#63743;&#63743;&#63743;&#63743;&#63743;&#63743;&#63743;

Profile

Posted: 31 October 2009 10:48 PM   [ # 28 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  89
Joined  2008-02-03

Da malo spustim loputu, ja sam svakome ko me je zvao rekao da mac nije moj.Ko god me je zvao u vezi oglasa dobio je direktan broj od prodavca pa je moga sa njim da se dogovara.

Kao sto je receno kupac je iz srbije a po lap top je dosao deda od kupca.

Posle mog pregleda laptopa sam utvrdio da neradi SD kako treba i to je bio razlog sto nisam mogao da ga preinstaliram leopard.

Na moj predlog drugar je obavestio nekoga ko je trebao da dodje iz BG-a da ne dolazi, zato sto u tom momentu nije radio wireles i SD, kasnije se ispostavilo da je samo bio deaktiviran…kako nemam pojma ali je proradio i uhvatio mrezu.

Kupac kod koga je zavrsio laptop je znao stanje i nije ga nista zanimalo, hteo je samo da ga dobije po svaku cenu tako da ga je on i dobio na kraju.

Ono sto vecina ne zna jeste da sam od momenta postavljanja oglasa dobio 60-70 poziva koje sam prosledjvao drugaru koji je vlasnik laptopa a tek nakon 2 sata sam otisao da ga istestiram i prenesem konkretne utiske.

Znaci generalno laptop je bio ispravan u potpunosti izuzev SD-a koji nije hteo da procita snow leopard a citao je obicne DVD-ove. Vreme je bilo prilicno kratko i drugar je trazio kupca kome ce najmanje smetati ta falinka i koji nece postavljati nikakva suvisna pitanja posto je imao nameru da ga proda sinoc a otud i takva cena.

Post edited by: dsavic, at: 2009/10/31 22:54

Profile

Posted: 31 October 2009 10:54 PM   [ # 29 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  838
Joined  2008-01-30

Meni nisi dao broj od drugara a nisi rekao ni za SD.Da si rekao ,najverovatnije SD mi ne bi smetao, a broj od drugara dao nisi, ali ajde kad si se vec javno oglasio neka ti je prosto,ko sto kazemo mi makedonci.A valjda i srbi.

Signature 

&#63743;&#63743;&#63743;&#63743;&#63743;&#63743;&#63743;

Profile

Posted: 31 October 2009 11:01 PM   [ # 30 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  89
Joined  2008-02-03

jeste, tebi nisam dao broj posto sam brojeve slao na SMS to moze da potvrdi svako ko me je zvao (a ne slao sms, posto nisam imao vremena da odgovaram) a si me zvao sa fixnog i ostavio samo fixni.

Zao mi je sto svi nisu mogli da dobiju jedan lap top ali tako je to.

Jos nesto da dodam, dok je taj kupac pricao sa drugarom na telefon u vezi laptopa njegov deda je bio vec na putu do laptopa (kako… ne znam) ali znam da po zavrsetku razgovora nije proslo ni 10minuta a njegov deda je bio na vratima.

Tako da je prosto oteo laptop.

Profile

< 1 2 3 > 
2 of 3