Ljudi KUPIO SAM GA !!!! 😊
iMac 27’ quad core - ultimate **********.
To je i razlog zasto sam bio odsutan par dana i nisam postovao na forumu 😊
U najmanju ruku - ovo je luda ludnica!!!!!
Prvi dan su mi vec dosli neki moji klijenti i pali su na dupe jos na vratima! 😊
Sad cu da naplacujem 20% vise . . minimum :D
...........................................................................................
Evo i izvestaja za buduce kupce u ‘iStyle’ Beograd - tc Usce
Ljudi su uredno poslali predracun, uplaceno istog dana, kad je presek napravljen u 15h javili da je sve ok i da mogu da krenem.
E sad:
1. Na predracunu pise da je dostava ukljucena u cenu - jeste ali samo na teritoriji Beograda - sto mi je receno tek kasnije i sto mislim da nije u redu da to saznam nakon uplate.
...ipak nisam kupio PC za 500 evra vec iMac bez malo 2000 evra - ocekivao sam sofera sa kapom i velikom masnom oko kutije kako mi nasmejan urucuje imac.
2. Seo sam u kola i otisao do Beograda (btw ja sam iz Novog Sada).
(to su opet neki troskovi, benzin, putarina bla bla kafa. . .)
Ok, naravno da me nije mrzelo vec sam brzinom svetlosti dosao do BG-a.
3. Kada sam dosao u iStyle tamo su bile dve ljubazne devojke Jelena i…uhh..ne secam se (izvinjavam se dami)..
Zatrazio sam da otvorimo kutiju i pregledamo da li sve radi zbog nekih iskustava iz proslosti - bez problema smo sve to obavili, aktivno su asistirale i objasnile mi sve.
Cool - u radnji je bilo sve za 5.
4. Ovo je vec u pitanju sitnica…
Mozda moja profesionalna deformacija kao nekog ko se bavi marketingom i odnosima sa ljudima….
U iStyle nisam dobio niti kalendar (za 2010) sa znakom Apple, da ne pricam o nekom privesku za kljuceve, trakici za USB ili neki slican gadget.
Pricam o necem simbolicn malom i materijalno beznacajnom, radi se o detaljima ‘koji zivot znace’.
Dakle, sve u svemu, preporucio bih iStyle svima koji planiraju da kupuju Apple opremu u bilo kom obliku, medjutim ocena nije 5+ jer po mom skromnom misljenju, oni ne prodaju krompir na pijaci vec- high end IT opremu ultra renomiranog proizvodjaca pa bi se u skladu sa tom poslovnom filozofijom mogli da obrate paznju na detalje, kao sto izmedju ostalog i Apple radi - Zar ne?
Zelim ovo prilikom jos jednom da se zahvalim svima koji su od starta ovog topica ucestvovali i pomogli mi sugestijama i iskustvima kako bih doneo pravu odluku i profi me uputili! HVALA! 😉
Post edited by: Darko Selaković, at: 2009/12/19 16:22