< 1 2
2 of 2
novi iMac i gdje kupiti
Posted: 17 June 2010 04:00 PM   [ # 16 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  15
Joined  2010-06-17

@komshija 😊 Hmm, ja sam krenuo sa mislima da bi mi odgovarao mini, onaj prethodni, jaci sa 4 gb rama, ali onda pomislim iMac, sve iz kutije fresh itd, a zahtevam posten ekran, tako da sto se mene tice: ako Mac, onda iMac.. A novog minija sam video, ali nisam odusevljen uopste, a i cena mu je bogami… Anyway, moj plan je: sedam u auto, pravac iStyle, iMac i bezi kuci.. Za taj ekran i probleme, to mi je biggest fear, ali dok ne kupim ne znam da li iMac ima gresku, ako ima, vraca se. I uzima drugi.. Valjda ga treba u prvih nekoliko dana dobro testirati, jer se problem ne javi uvek pri prvom bootu.. Zelim ti isto sto i sebi: dobar pazar i uzivanje u kvalitetnom macu! Javi sta uradis, kad smo vec u slicnim situacijama!

Profile

Posted: 17 June 2010 04:16 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

Šta da ti kažem, ja sam imao faličan ekran, doduše nije bila prašina u pitanju nego nešto drugo, pisao sam već. u svakom slučaju, lepo sam javio u servis, ljudi naručli deo, zamenUli i evo da kucnem u drvo sve radi i bolje nego što sam se nadao preko godinu dana. Tako da ti je najbitnije da imaš nekakvu garanciju, ako ti se ne pojavi ništa u prvih dinu dana valjda neće ni posle. ne lomi glavu previše nego uživaj u pametnoj odluci.

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 17 June 2010 05:53 PM   [ # 18 ]
Newbie
Rank
Joined  2010-06-17

da… to je to, ako je mac u pocetku ok, onda je ok.. bar sto se tice falicnog ekrana, ja racunam da ga mozda treba testirati odmah u radnji, lepo im se objasni za problem o kom si citao online, verovatno su i imali vec po koji slucaj gde su se korisnici vracali, i onda ako valja uzmes i nosis… ja cu tako, ako vec idem u BG zbog kompa, aj da se ne vracam odmah sutra 😊 ..

to sa falicnim display-ima se desavalo od kada se pojavio novi iMac, proteglo se do marta, e sad, takva je serija verovatno izasla vec iz proizvodnje, i prvi korisnici ( verovatno presrecni sto su dobili svoj iMac so soon ) su ustvari ‘testirali’ nove displaye, javili problem, i bilo je zamene u nedogled.. ALI , pricam ovo jer se nadam i mislim da se problem do maja/juna 2010 morao iskoreniti i da su lose masine vracene.. NE ZNAM koliko cesto nasi uvoze i kolika je sinhronizacija sa apple store-om, ali nadam se da smo i mi vratili racunare koji su imali problem… kao sto rekoste: garancija,i mirna backa..

pozdrav!

Profile

Posted: 17 June 2010 06:01 PM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Obavezno kad dođeš da kupiš budi namrgođen i sve to, da skapiraju da si zeznut batica i da s tobom nema šale u slučaju žaljenja. Znač budi namrgođen i sijaj strah i mrznju odma sa ulaza :laugh:

Šalim se 😊

Post edited by: Markooo, at: 2010/06/17 18:01

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 18 June 2010 10:17 AM   [ # 20 ]
Newbie
Rank
Joined  2010-06-17

Ma kakva sala, ja tako svako jutro hleb kupujem, i uvek dobijem najsveziji.. :laugh:

Profile

< 1 2
2 of 2
‹‹ Nove cene iMac !!!      Memorija ››