Hosting/Forum
Posted: 12 April 2010 06:10 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  19
Joined  2010-01-21

u poslednjih 20dana, treba mi jedno 1-2min da otvorim macserbia pa onda forum isto tolko, moj net nije problem.

da li se macserbia hostuje kod cria, i ako jeste, da li je free ili placate uslugu? postoje li planovi za neki drugi hosting?

da li ce biti novog foruma? neki phpbb ili alternativa, posto je ovaj poprilicno losh, tj nepregledan, kontrol panel uzas itd…

Post edited by: miljenko, at: 2010/04/12 22:39

Post edited by: miljenko, at: 2010/04/12 22:40

Profile
 
Posted: 12 April 2010 06:59 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  1211
Joined  2008-11-18

i meni se danima slicno ponasa.

to da je forum odvratan necu komentarisati.

 Signature 

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Profile
 
Posted: 13 April 2010 03:46 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7538
Joined  2005-04-28

miljenko wrote:

u poslednjih 20dana, treba mi jedno 1-2min da otvorim macserbia pa onda forum isto tolko, moj net nije problem.

Biće da je ipak tvoj net problem jer ja na krnjavom Telenorvom modemu iz Kikinde nemam tih problema. Osim ako MMX nije u mom odsustvu restartovao server.

Što se ostalog tiče, pogledaj teme u delu foruma namenjenog korisičkoj grupi, da se ne ponavljamo.

 Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile
 
Posted: 14 April 2010 01:29 AM   [ # 3 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  19
Joined  2010-01-21

sumnjam da je do neta, kuci imam 8mbita telekom + 2mbit beogrid(idu preko telekoma i sbb-a); na poslu sbb optika 70++mbita(ako ti znaci okacicu skrin sa spidtesta…)

Profile
 
Posted: 14 April 2010 02:33 AM   [ # 4 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  1211
Joined  2008-11-18

meni od veceras opet radi ko doxa, madamov, jes ti nesto cacno?

 Signature 

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Profile
 
Posted: 15 April 2010 04:02 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7538
Joined  2005-04-28

Nisam ništa dirao, nema šanse da trošim preskupe megabajte na Telenoru na remote pristup serveru. B)

Kao što rekoh, kod mene na krnjavom Telenor internetu radi dobro, evo i Kanačkom radi dobro.

 Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile
 
Posted: 15 April 2010 04:26 PM   [ # 6 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  426
Joined  2005-11-24

Da se nadovežem. Meni uvek treba 1-2 minuta da otvorim forum bez obzira da li je to 16Mbit-a link ili 1Mbit.
Nekada se desi da učta stranu i onda se sam refreshuje.

Btw. Danas radi bolje.

 Signature 

Redmond

Profile
 
‹‹ Nisam tu, a ustvari sam tu      Sta bi sa PP? ››