Nema sleep, non stop, samo ponekad smanjim brajtnes ekrana. A pre toga je jedno 6-7 meseci bio upaljen i vukao sa neta, i evo radi kao i prvi dan. Ali ja imam MacBook da ne bude zabune, kapiram da iMac-ovi nisu bas za takve seme.
Još ga nisam čstio, ali bivši vlasnik jeste, i to mesec dva pre neg što sam ja došao u posed. Mislim da je samo duvao u tamo gde je memorija. Inače, iMac kad se uključuje jako zavrti ventilatore na sekundu dve, pa se vrate na normalu. Mislim to tome služi…izduvavanju prašine.
meni posle čuku vremena iStat očtava temperature koje su nešto malo veće od vaši. Akoji ovo program koristite Inače iStat mi ne očtava temperaturu Airporta
Potpisujem sve sto je Cika Kosta rekao i dodajem da ja moj iMac nisam ugasio/uspavao preko dva meseca. Preko dana ga uglavnom koristi devojka za filmovi u pozadini a in front Safari, uvece odgledamo u PLEXu na TV-u neki HD filmic a non stop radi jDownloader. Cak sam izbegavao da instaliram neki update koji zahteva restart jer sve kao ‘hajde jos ovo da skine pa cu posle’ i tako ostade 😊
Nema fleka, nema povecavanja brzine ventilatora a cak i ima flash-a na sajtovima. Ako ti smeta toplota i ja predlazem da se uvek prvo instalira click-to-flash pa tek onda dizanje ventilatora.
P.S. Negde procitah da YouTube ulazi u zavrsnu fazu testiranja HTML5 strimovanja pa vise nece biti beta, Amen to that 😊