Stvarno, ima, super! Je l’ može da bude neki problem ako budem instalirao tu verziju? Ja pretpostavljam da neće jer to je ipak samo image originalnog lava, ali ipak neka mi neko iskusniji kaže :D
Stvarno, ima, super! Je l’ može da bude neki problem ako budem instalirao tu verziju? Ja pretpostavljam da neće jer to je ipak samo image originalnog lava, ali ipak neka mi neko iskusniji kaže :D<br><br>Post edited by: iJova, at: 2011/07/20 19:29
Lik je dao celu ‘aplikaciju’ sa AppStore-a a tebi (kao i meni) treba samo onaj image koji je u njoj. Meni je instalirao bez problema i sada imam tri Mac-a (od cega dva Lion-a) i jednu vudjavu sedmicu na iMac-u. Samo da se uverm da sve lepo radi i ostavljam samo jednu particiju…pogodite koju 😊
Ostavices samo sedmicu, dok ostala dva imaca nemaju sisteme?? xD
Ne, sve je to na jednom iMac-u 😊 Sedmica je nuzno zlo zbog .NET programiranja ali ce uskoro i ona da ode jer sam dao otkaz u firmi za koju sam radio .NET
Install Lion aplikacija će se samouništiti prilikom instalacije, tako da izvlačenje dmg fajla ili bekapovanje same Install Lion aplikacije morate da obavite pre nego što kliknete na prvo Continue dugme u instaleru.
Aplikacija se posle downloada sa App Storea nalazi u folderu /Applications, pa je odatle iskopirajte još negde da ne biste morali ponovo da je downloadujete.