Prvo da se izvinim što i iPad ide u ovu kategoriju ali me mrzi da pravim dva oglasa a i radio bih zamenu svega pa ...
Daklem
Macbook beli, polycarbonate ili kako već, 2.26 GHz i 9400 M, star oko godinu dana, mislim da ima garancije još oko mesec dana. Račun, kutija, punjač, sve folije, potpuni full što bi rekli. S obzirom na ‘godište’ stanje sjajno. Nikakva oštećenja, ništa, po meni kao nov, nažalost nemam fotoaparat pa da ga uslikam.Baterija 89 ciklusa.
E sad. U njemu je trenutno SSD. Pošto čsto sumnjam da bi neko uzeo i SSD onda se prodaje bez harda sa 2x1GB maltene ne korišćene memorije (pošto je u njemu sad 2x2GB). Cena bi bila 620 evra, mislim da je to korektno skroz. Uz njega na poklon ide prestigio navlaka, kožna, fenomenalna, plaćena 4k.
iPad 16GB Wi-Fi. Star je oko 3 meseca, tj malo manje. Od prvog sekunda je u Apple Case-u. Bukvalno je nov. Isto full pakovanje, folije i sve što treba. Što je najbolje 3.2.1 sw na njemu pa ko hoće nek updateuje, ja neću 😊. Evropski punjač, inače kupljen u Austriji ima preko druga god dana garanc. Ne koristi se apsolutno, zato se i prodaje… Cena za njega je 450e sa Caseom, ne bih rasparčavao osim ako se istovremeno ne jave osobe za obe stvari…
Ja bih ovo najradije sve zamenio za NOV MBP 15’ i5. Sad da li će biti 2.4, 2.53 i slično dogovorićemo se i sve zavisi od doplate. Garancija je svakako plus ali ne i neophodna, uzdam se da nisam baksuz :D
Kad sam se već raspisao…
Može na prodaju i Kingston SSD V+ 128GB za 180e, ali tek pošto ode MB. Isto tako i ovih 2x2 GB mogu odvojeno na prodaju za 50e ali tek pošto ode MB.
Kontakt shiki.vr6 [at] gmail [dot] com ili još bolje na 063/429-454. PM zaista ne proveravam, tako da preferirajte nešto od ova dva. Za svu robu garantujem i ništa ne uvaljujem već mi je želja MBP zato sve ovo i ide na doboš...
Post edited by: Shiki, at: 2011/01/30 22:52