Pedja wrote:
Eto kako je svet mali.
Elem zenin cale(moj tas)je bio kapetan DC-10 u JATu.Sad je u penziji.
Bas ga veceras pitam,jel zna nekog Adamova u JATu na desetki.On kaze da zna tvog caleta jos iz Aero kluba(tast je bio padobranac, ako ne i najbolji B) ) a tvoj ga je matori vozio na njegovom prvom skoku.Jos mi kaze da ste cak i ziveli zajedno u istoj zgradi na Vidikovcu (Ratka Vujovica Coce 6).Neverujem da se secas moje zene, bila je mnogo mala,ali se mozda secas njenih burazera Djordja i Nikole.Tast se zove Nikola Djuricko.
Sećam ih se, naravno, stvarno je mali svet. Samo što su se oni relativno brzo, možda već posle tri ili četiri godine ponovo preselili, tako da ih nisam video već 23 godine, osim ako ne računaš to što Nikolu juniora viđam po filmovima i serijama. B) Možda sam kasnije video Nikolu starijeg, tj. možda je bio u posadi sa mojim matorim kada
smo porodično putovali po Kinama, SIngapurima, Australijama, Kanadama i Združenim državama Amerike, ali sam zaboravio.
Naime, ja sam tokom srednje škole do vojske uglavnom samo spavao na Vidikovcu, družio sam se sa ekipom iz starog kraja (Banovo brdo, kada je moja žena upoznala moje društvo i ukapirala da se nas petnaestak druži od prvog osnovne, a da su i oni koji nisu išli sa nama u školu ili sa Banovog brda ili povezani sa istim, izjavila je da je to Banovo brdo jedna plemenska zajednica B) ) po ceo dan i veći deo noći. Posle sam na 15 meseci otišao u vojsku, a oni su se mislim baš u to vreme ponovo preselili.
Preneću pozdrave, naravno pozdravi i ti njih, a ostalima se izvinjavam na uzurpaciji teme, ostatak možemo na email ili u PP.