iMac - potreban savet za servis
Posted: 05 February 2012 02:58 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  19
Joined  2011-06-07

Imam iMac 20 inch (mid 2007) i razmisljam o upgrade-u HDD-a na 1TB. Da li mozete da mi preporucite nekog ko bi to kvalitetno odradio? Video sam mnoga uputstva na net-u ali bih ipak prepustio nekom sa vise iskustva.

Drugi problem koji me muci od pre par dana odnosi se na DVD. Naime DVD radi odlicno, (cita & pise) medjutim nece da izbaci DVD disk. Motor se cuje prilikom pritiska EJECT i cuje se kako pokusava da izbaci disk ali nazalost nista.

Probao sam restart+eject, probao sam iz disk utility-a, probao sam iz terminala ali nazalost nista.

Potreban mi je savet ili preporuka za neki servis koji bi resio ovaj problem?

Pozdrav

..MpegTv…

Profile

Posted: 05 February 2012 04:23 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  507
Joined  2010-08-20

Idi kod momaka u radnji Macola. Ovi ostali tzv ‘ovlasceni’ servisi su klasicni mlatikurci. Kontaktiraj ovde clana Marko Mitranic-a on ti moze pomoci oko organizovanja servisa u Macoli.

Signature 

iMac 27\\\" i5 Quad iPad 32GB iPhone 4 32GB iPod Touch 3G 32GB

Profile

Posted: 05 February 2012 06:46 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  535
Joined  2010-06-20

Pozdrav MpegTv!

http://www.macola.rs/servis.html

Pozovi telefonom, ili navrati u prolazu, pa da popricamo, vidimo sta ti treba, da se sve dogovorimo itd. 😊

Mi nismo ovlasceni servis jos uvek, ali ce posao odraditi ovlasceni aple serviser, tako da o strucnosti servisa ne moras da se brines 😉

Marko

Profile

Posted: 06 February 2012 12:33 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  196
Joined  2010-09-03

Valjda će i to ovlašćenje uskoro, ubacuje mi se SSD u ovaj moj iMac 27’ 2011 a ne ide mi se u iStyle 😉

Signature 

A Smile Can Hide A Thousand Words

Profile