iMac screen flickering
Posted: 17 April 2012 04:02 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  196
Joined  2010-09-03

Dakle…iMac 2011 27’ top standardni model. Kupljen u junu 2011.  Pre nekoliko dana sam primetio da ekran ponekad blinka kao da osvetljenje oslabi i pojača se u par sekundi nekoliko puta.. ( nema veze sa Brightness-om, javlja se i kad je isključeno automatsko podešavanje, bez obzira dal je smanjeno na min ili pojačano na max). Našao sam po netu da može da bude problem do samog LG panela i LED osvetljenja dotičnog.
Sam problem nije toliko izražen i ne nervira baš mnogo, ali čsto me zanima da nije neko imao ovaj problem i da nije u pitanju ipak neka softverska zavrzlama ? (kod mene je Lion, svi update-i instalirani)

Signature 

A Smile Can Hide A Thousand Words

Profile

Posted: 19 April 2012 09:58 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  507
Joined  2010-08-20

Jos ti je masina u garanciji, tako da ne razmisljaj i nosi prokletinju na servis da oni vide sta je u pitanju… I ako nisi jos kupio, ja ti savetujem da kupis Apple Care. Vredi svaki euro. A ako hoces da vidis da li se kome jos desavalao mislim da ti je bolje da posetis macrumors forum… Jbga tamo je baza mac korisnika iz celog sveta.

Signature 

iMac 27\\\" i5 Quad iPad 32GB iPhone 4 32GB iPod Touch 3G 32GB

Profile

Posted: 19 April 2012 10:24 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  196
Joined  2010-09-03

Hehe pazario sam Apple Care davnih dana… Nego se nekako nadam da će Macola uskoro postati ovlašćeni servis, kod njih sam pazario….a i živim blizu Novog Merkatora pa mi više odgovaraju od iStyla 😉  Taman da ubacim i SSD kad se već otvara 😉

Signature 

A Smile Can Hide A Thousand Words

Profile