Apple - A letter from Tim Cook on Maps
Posted: 28 September 2012 04:20 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1018
Joined  2012-07-17

http://www.apple.com/letter-from-tim-cook-on-maps/

To our customers,

At Apple, we strive to make world-class products that deliver the best experience possible to our customers. With the launch of our new Maps last week, we fell short on this commitment. We are extremely sorry for the frustration this has caused our customers and we are doing everything we can to make Maps better.

We launched Maps initially with the first version of iOS. As time progressed, we wanted to provide our customers with even better Maps including features such as turn-by-turn directions, voice integration, Flyover and vector-based maps. In order to do this, we had to create a new version of Maps from the ground up.

There are already more than 100 million iOS devices using the new Apple Maps, with more and more joining us every day. In just over a week, iOS users with the new Maps have already searched for nearly half a billion locations. The more our customers use our Maps the better it will get and we greatly appreciate all of the feedback we have received from you.

While we’re improving Maps, you can try alternatives by downloading map apps from the App Store like Bing, MapQuest and Waze, or use Google or Nokia maps by going to their websites and creating an icon on your home screen to their web app.

Everything we do at Apple is aimed at making our products the best in the world. We know that you expect that from us, and we will keep working non-stop until Maps lives up to the same incredibly high standard.

Tim Cook
Apple’s CEO

Profile

Posted: 28 September 2012 04:59 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2279
Joined  2010-04-06

Na zalost prvi put da se primecuje odsustvo S. Jobsa. Fail sa mapama iako su imali godinu dana ugovora sa Googleom, fuseriranje postupka kod Alu okvira i lako grebanje i skidanje boje, veliki broj prituzbi na WIFI konekciju i kod novih iPh5 i zbog upgradea na iOS6, male zalihe na startu… Bez obzira na veliki kredit koji imaju kod korisnika, kupaca, Apple lovera, jos jedan slican fail moze skupo da se odrazi na prvom mestu na visinu cena akcija i onda redom.

Signature 

 http://www.idoktor.biz Servis i prodaja Apple uredjaja u Novom Sadu 

Profile

Posted: 29 September 2012 09:05 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  196
Joined  2010-09-03

Slažem se…mada nije ovo ništa strašno….bio je fail i sa Mobile me…. videćemo za godinu dve kakvi će im koraci biti… Generalno ja sam skroz prešao na Apple (iPhone, iMac, MB Air) i sviđa mi se kako je odrađena integracija, iCloud i td…
Nekako…sudeći po knjizi…Stiv je bio tu da ih čupa za uši, otpušta i besni kad nešto zeznu pa ih je držao pod kontrolom…Mislim da se Tim ne unosi toliko..ali vreme će pokazati 😉 Nadam se da će im i dalje pravljenje perfektnog proizvoda biti primarno u odnosu na stari dobri profit..

Signature 

A Smile Can Hide A Thousand Words

Profile

Posted: 29 September 2012 10:39 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  259
Joined  2010-07-21

Eh, da je Džobs bio živ 2007. pa da onaj moj beli MB odrade kako treba, a ne da puca plastika i deformiše mu se baterija… Da je Džobs bio glavni, pa da Ping bude najjača soc. mreža na svetu.

Da mi je jedan ajfon 5 ovde, da ga izgrebem ključem i pokažem celom svetu kakva se kataklizma sprema.

Signature 

Eager to learn

Profile

Posted: 30 September 2012 08:25 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7582
Joined  2005-04-28

mishaerror wrote:

Eh, da je Džobs bio živ 2007. pa da onaj moj beli MB odrade kako treba, a ne da puca plastika i deformiše mu se baterija… Da je Džobs bio glavni, pa da Ping bude najjača soc. mreža na svetu.

Da mi je jedan ajfon 5 ovde, da ga izgrebem ključem i pokažem celom svetu kakva se kataklizma sprema.

Ili 1998. pa da ne naprave hockey pak miša, ili koju godinu kasnije Cube ...

Ovo sa mapama je fail samo što ih ne zovu beta kao Siri. Biće bolje, možda ne kao Googleove, ali biće.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 30 September 2012 11:54 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Biće bolje, kad approve-uju Google Maps u App Store-u.

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 01 October 2012 07:56 AM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

Valjda treba Google prvo da napravi app? Eno, ‘krtica’ Šmit priznao da maltene nisu ni počeli.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 01 October 2012 08:48 PM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Na nekom random mestu sam bio pročtao da je u approval procesu - nije da sam se mnogo interesovao jer ne planiram na šesticu skoro.

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 02 October 2012 08:58 AM   [ # 8 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

To su razni sajtovi prepričavali dok Šmit nije rekao da su maltene tek počeli da je pišu. Po meni, propuštaju volej koji im je Apple nabacio, za šest meseci ili kraće će biti kasno.

Signature 

Profile