FIKSNO, BEZ ZAMENA
iPhone 4S
- Nov, nekorišćen, neaktiviran
- SIM Free
- 16 Gb
- crna boja
Telefon je nekorišćen i neaktiviran. Ima originalne fabričke folije na sebi. Nikada uključen.
Moj telefon se pokvario i poslat je u Apple na servis. Apple je zamenio telefon i dao mi potpuno nov telefon, koji sada prodajem. Dakle telefon nije popravljan, već je potpuno nov i još uvek nije aktiviran, što možete videti sa slike.
Telefon je kupljen u švajcarskom apple store-u.
Dobijate naravno svu originalnu opremu, kutiju i sve ostalo što ide uz njega, s`tim što je sama oprema (punjač, slušalice i USB data kabl) otpakovana, jer sam je koristio sa prethodnim telefonom (koji se pokvario). Oprema je naravno takodje besprekorno očuvana i ispravna. Imam čak i za opremu originalne folije (navlake).
Dakle, rezime. Potpuno nekorišćen, neaktiviran, sa fabričkim folijama na sebi, vi ga prvi uključujete i aktivirate. Oprema je korišćena.
Što se garancije tiče, ona se nastavlja na prethodni telefon, tako da važi negde do kraja marta (ne znam tačan datum, jer da bih proverio tačan datum, morao bih da aktiviram novi telefon).
Što se opcija preuzimanja tiče, varijanta je ili LIČNO PREUZIMANJE, što bih više voleo i što je najsigurnija varijanta i za mene i za vas, ili slanje PostExpress kurirskom službom, ali ISKLJUČIVO NAKON uplate i ISKLJUČIVO na vašu odgovornost. Naravno telefon će biti maksimalno dobro upakovan i obezbedjen.
Cena: 500 eur
FIKSNO, BEZ ZAMENA
Kontakt:
062/841-22-71
.(JavaScript must be enabled to view this email address)
pm