‹ First  < 3 4 5
5 of 5
iOS 7
Posted: 01 October 2013 04:46 PM   [ # 61 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  761
Joined  2009-11-22

Odprije neki dan mi nudi 7icu a meni se ne instalira-ima li neki nacin da ga odbijem kako bi mi onaj zaokruzeni broj jedan nestao sa ikone ‘Sys.preferences’ (bas bode oci!) ??

I ako bi stavio 7icu ima li nacin da se vrati na 6icu(napomena iP4 nije j.break-ovan)??

Signature 

MacBookPro5

Profile

Posted: 01 October 2013 08:40 PM   [ # 62 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Prvo, ne možeš da skineš tog keca sa syspref-a. Drugo, da stvar bude još bezobraznija, ne možeš da zabraniš telefonu da skida update kad je na punjaču i wifiju ako nije JB. To ume da oduzme solidno mesta na telefonu.

Drugo, ja za sad ne preporučujem iOS 7 na iP4 ako se baš ne mora (app developer itd). Sve aplikacije na ios6 još uvek rade do jaja, i nema frke da baš mora ios7 Kolega i još par drugara instalirali, video, i mogu da kažem da je znatno sporiji u svemu (otvaranju aplikacija, animacijama itd) Mene to užasno nervira npr. E sad, ja još uvek imam 3gs, i kad se pojavio ios6, radio je katastrofa na 3gs-u. Dok npr 6.1.3 radi toliko dobro da ni jedan drugi sistem nikad toliko brzo nije radio na 3gs-u, a ja imam 3gs malo pre nego se pojavio ios4, tako da ga dobro znam sa svim sistemima. Kapiram da će to ispeglati i za iP4, jer je potpuno ludilo da sa četvorkom odrade isto što su uradili i sa iP3g kad su mu nakrcali ios 4, koji se toliko vukao da je prosto bio neupotrebljiv.

Da sumiram, pomiri se sa notifikacijom i iskuliraj još neko vreme, bar dok ne izađe 7.1, ovi update-ovi koji su sad pred izlaskom (7.0.3) su samo neke sitne sigurnosne zakrpe, tako da su u principu isto što i 7.0 bar što se tebe tiče 😊

Nadam se da ti je jasno šta sam ti hteo reći :D

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 03 October 2013 12:50 PM   [ # 63 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  761
Joined  2009-11-22

cika_kosta wrote:

1-Prvo, ne možeš da skineš tog keca sa syspref-a. Drugo, da stvar bude još bezobraznija, ne možeš da zabraniš telefonu da skida update kad je na punjaču i wifiju ako nije JB. To ume da oduzme solidno mesta na telefonu.

2- Sve aplikacije na ios6 još uvek rade do jaja, i nema frke da baš mora ios7 Kolega i još par drugara instalirali, video, i mogu da kažem da je znatno sporiji u svemu (otvaranju aplikacija, animacijama itd) Mene to užasno nervira npr.

2-Sa ovim stavom se bezgranicno slazem !!!
  te zato i ne zurim ka 7ici.Srecom tel. je pun pa zbog toga ni nemoze da uradi update na 7icu.

1- Dakle !!!
    J.B. i onda namestim da ne skida update i onda bi onaj ‘kec’  trebao kao da nestane + bih sacuvao mjesta od update od ostalih app`s ?!

+ Da li je j.b.-ovanje dozvoljeno na forumu(pitao bih u vezi neki nedoumica) ili ne , kako ne bih off topic-carao??

Pozzz

Signature 

MacBookPro5

Profile

Posted: 03 October 2013 09:47 PM   [ # 64 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Za ovo što si napisao, već ti je kasno, jer ti treba prvo restore na 6.1.3, što u koliko nemaš sve shsh nećeš odraditi.. 😊

Sme da se priča, naravno…

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 11 March 2014 08:06 AM   [ # 65 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7596
Joined  2005-04-28

Nemam vremena do četvrtka da sam proverim, piše da je u juče objavljenom iOS 7.1 dodata mogućnost iCloud keychaina u još nekim državama. Vide li neko da nisu kojim slučajem nas ubacili?

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 11 March 2014 10:04 AM   [ # 66 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  196
Joined  2010-09-03

Ma kakvi…i ja se ponadao al džaba…. Mi smo Somalija :(

Meni se generalno baš sviđa novi dizajn..(ono malo što su promenili).

Nadamo se da će sa 6icom stići i naš App Store sa Keychainom, mapama i ostalim 😉

Post edited by: Ripper, at: 2014/03/11 10:06

Signature 

A Smile Can Hide A Thousand Words

Profile

‹ First  < 3 4 5
5 of 5