Serbian Macintosh User Group

MIGRACIJA MAIL SERVERA NA NOV MACSERBIA.ORG SERVER

MIGRACIJA MAIL SERVERA NA NOV MACSERBIA.ORG SERVER

Kao što znate, sajt naše male korisničke grupe je migriran sa starog, dobrog, PowerMaca G5 koji nas je dobro služio proteklih devet godina (naša korisnička grupa je osnovana 02. aprila 2005. godine u Ozonu) na novi Mac mini server.

Da bismo sve migrirali sa starog računara moramo prebaciti i mailboxove korisnika kojima smo ih otvorili, naročito onima koji aktivno koriste naš mail server.

Tako ćemo do vikenda migrirati vaše mail poruke sa starog na novi email server. Da bi to uradili, moramo da promenimo lozinku svakom od vas, tu ćete lozinku dobiti na email pre nego što se stari mail server isključi. Tu lozinku možete kasnije u bilo kom trenutku sami promeniti na lokaciji interne strane Mac OS X 10.9 Servera

Dakle, u jednom momentu u petak popodne ćemo isključiti stari mail server i migrirati poruke na novi server, pre toga ćemo, već danas, u četvrtak, poslati novu lozinku svakom od vas. Ko ne stigne da pročita poruku na vreme, neka se javi na mail adresu migracija (at) macserbia.org koja će biti otvorena na novom serveru po migraciji za ovakve slučajeve.

Vaši administratori.

Komentarisanje je isključeno.