Standalone Flash Player (za otvaranje SWF fajlova)
Posted: 03 December 2015 07:43 AM
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  537
Joined  2008-03-04

Sređivao sam neke foldere danas i naiđem na neke SWF fajlove i na standalone Flash player aplikaciju za otvaranje istih (mada je to bila neka dosta matora verzija… sad sam sa Adobe sajta preuzeo noviju)... pa da pomenem ako je nekom potrebno za SWF fajlove da ih otvara na klik (bez potrebe da ih odvlač u browser) i da imaju svoju ikonicu po kojoj se vidi da su to SWF fajlovi… mislim da nije pominjano na forumu…

Imate na Adobe sajtu ovo: https://www.adobe.com/support/flashplayer/debug_downloads.html

Pod ‘Macintosh’ ima ‘Download the Flash Player projector’... to je Standalone player ako je potrebno nekom.

Nije potrebno da imate instaliran Flash Player plug-in u browseru da biste koristili taj Standalone player (niti Standalone player dosađuje sa nekakvim ‘Updaterom’... ako nekada budete hteli da zamenite staru verziju novom, to mora ručno)... samo stavite aplikacuju u Applications (ili gde već držite aplikacije) i to je sve (ne mora ni admin šifra).

Dobro dođe ako imate sačuvane neke mini igrice u SWF formatu i ako hoćete samo za njih da imate Flash Player koji ne mora da ima pristup internetu.

 Signature 

Bill: What"s that? > Jobs: It"s an iHouse! > Bill: But it"s got no windows!? > Jobs: Exactly! Hahhahaha! 😊

Profile
 
Posted: 19 December 2015 02:58 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  1362
Joined  2008-06-03

ja sam godinama koristio maleni program ‘iSwiff’i radi odlicno…cak sam cerki preko njega pokretao neke diskove za skolu,koju su bili planirani samo za win…e sad je situacija malo bolja…sin doneo neki disk za Engleski(1 razred osnovne)i na moje iznenadjenje,podrska i za Mac:)
http://echoone.com/iSwiff/

 Signature 

MacBook Unibody 7.1
MacPro 2x2.66 Ghz Dual Core Intel Xeon..
i par Android igracki…...

Profile