< 1 2 3 4 > 
2 of 4
Nove stvari… event od malopre…
Posted: 15 October 2008 12:34 PM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1797
Joined  2007-11-11

ne verujem da ispravljaju bag, nego dodaju fore za skrolovanje sa tri prsta za užu srbiju i isto to samo sa četiri prsta za kosovo, crnu goru i makedoniju.

a novi video je žrtva dizajnerske viiiizije… da sve bude malecko

a fw nema na macbooku da bi morao da kupis mbp ako ti treba, sto je ruzno

osim fwa ja sam ushićen

Signature 

Ja hocu da pomognem

Profile

Posted: 15 October 2008 12:43 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

drdra wrote:

ne verujem da ispravljaju bag, nego dodaju fore za skrolovanje sa tri prsta za užu srbiju i isto to samo sa četiri prsta za kosovo, crnu goru i makedoniju.

Ahahahaha :D :D
Mora karma za ove suze :D

Profile

Posted: 15 October 2008 02:18 PM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1910
Joined  2005-09-24

ajd i dizajneri da se oglase…: nova linija Appleovih proizvoda izgleda savršeno!
A za FW… pa žao i meni, al verovatno su kukali ljudi i kad su flopi izbacili…
Što se tiče novih standarda i maltene uslovljavanja da bi se kupilo sve ovo - ja podržavam. Nek budu malo i oni džukci. Treba još mnogo da se trude da stignu ove iz suprotnog tabora. A i lepa je čnjenica da ako hoćeš novi displej da moraš da kupiš novi MacBook! Što bi neki tamo pisijevac sa nekim usranim lapom kačo svoje sranje na ovakav monitor? To bi bilo kao kad biste mogli da stavite prednju masku Audija i na stojadina!? Čemu? Nije tako zamišljeno i kraj.

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 15 October 2008 02:43 PM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

A po kojoj to logici molim te ima veze monitor sa laptopom. Veruj mi da je mnooogo češći slučaj da Mekovci kače Bookove na neke Samsungove monitore, nego neki PC laptop što kače ljudi na Cineme 😊

Jedno je kao standard bilo imati 5 konektora na Macu, dok PC ima 2-3, ali izbaciti potpuno jedan, koji nije izbačen, neko je napravljen ‘osiromašen model’ je uvek za osudu, ne za pljeskanje.
Kad se disketa izbacila, izbacila se. Nije bio Pro model ostavljen sa njom 😊

Normalno je da ja hoću i da mogu da stavim svoj laptop na bilo koji monitor. Ok, kupićeš za kuću novu Cinemu, odeš u kancelariju, zakačš novi MB na šipak. Na kraju krajeva, nije li se mogao MB uz odgovarajući adapter zakačti na manje Cineme. E sad neće moći, jer adapter ne dolazi. Ne udaraju oni inat PC-jevcima, neko Mac korisnicima.

Profile

Posted: 15 October 2008 04:51 PM   [ # 20 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  689
Joined  2006-09-28

novi dizajn svega mi je savrshen i evo, vec shtekam pare za MacBook. meni konkretno FW nije neophodan kao ni CD za koji su se mnogi bunili kod Air-a (koji mi je btw jako ruzan). crna tastatura u kombinaciji sa shljivom oko monitora mi izgleda odlichno i generalno veoma mi je drago shto ce, kada kupim MB, izgledati jako lepo u paru sa iMac-om. ja ne mogu biti srecniji.

Signature 

iMac 24inch 2.8Ghz
iPhone 1st gen 8GB
Untitlr
jeestyle [@] gmail com

Profile

Posted: 15 October 2008 05:50 PM   [ # 21 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  60
Joined  2007-09-18

svi raspravljaju oko crne bordure oko monirota? Pa pogledajte samo ispod haube…novi macbook je odlichana mashina…i josh kada bi se samo radila 14’ model… 😊 podrzavam ANDREA…pa i firewire port pojavio bilo je ovacija kako nema dovoljno periferija, ali je podrzan od strane video industrije…po meni jedina mana novih modela je upravo nedostatak tog porta…mashine su bolje skockane i treba sachekati prve nezavisne testove…zao mi je sto su se zadrzali na glosy displeju, ali tu je sta je…ne zelim da budem sitnichar. Moj prvi utishak kada sam video mashne nije bio da su ruzne, nego da su nekakko drugachije…macbook je sada baby macbook pro 😊 lepo je videti aluminijum i na macbooku…

Signature 

be smart just buy mac!

Profile

Posted: 15 October 2008 06:25 PM   [ # 22 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  123
Joined  2008-05-06

meni se svidja crni detalj na monitoru jako…. bas sam zelio macbook 13 incha al firewire je weliki hendikep pa cu biti primoran da kupim 15icu zbog raznih audio firewire interfejsa… sem ako se ne desi nesto u narednih godinu dana pa mnogi sound interfejsi predju na usb…

Profile

Posted: 15 October 2008 07:20 PM   [ # 23 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  60
Joined  2007-09-18

petnaestica je grrrrrrrrr….moram da kupim jednu…a ako me ne uvate kupicu i dve… 😊
PS. da se cenjena gospoda koja su mi uzela karmice pokaju i da mi vrate iste…da budem na likvidnoj nuli ‘0’

Signature 

be smart just buy mac!

Profile

Posted: 15 October 2008 07:32 PM   [ # 24 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  116
Joined  2008-02-05

sedim u fotelji,u krilu mi je beli macbook 2.1Ghz,i razmisljam sta bi bilo da sam sacekao samo mesec dana sa kupovinom…ali nikad ne bih menjao ovaj oblik i belinu,kao ni firewire,ali ova grafika na novom mb me bedachi…

Profile

Posted: 15 October 2008 07:52 PM   [ # 25 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

Što bi rekao Aksentije Topalović: ‘Vi ste u ovom sranju hteli da spalite dedu’.

Evo nekih detalja, između ostalog, koliko vidim, moraće da se restartuje da bi se koristila druga grafička.

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 15 October 2008 09:26 PM   [ # 26 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  421
Joined  2008-05-26

pa ono lepi su :D
ali iskreno,lepsi i bolji je stari crni macbook…

Profile

Posted: 15 October 2008 10:59 PM   [ # 27 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  87
Joined  2008-04-16

iskreno, ‘stari’ MBP je meni i dalje definicija savrsenstva… Ne dopada mi se nova tastatura (mnogo sam vise voleo tastaturu na svom powerbooku nego ovu na macbooku) i ne znam… nisam presrecan novim dizajnom…
nadam se da ce sad da pocnu da padaju cene starim MBPovima po oglasima…. evo videh bas da je jedan prodat za 65000… strasno… nema me na forumu par dana i naravno propustim ovako nesto… cudi me da nije istog dana otisao…
odoh u offtopic….

moram da vidim uzivo ove nove spravice.. mozda ce me to kupiti… zanima me kakav je osecaj touchpada…

Profile

Posted: 15 October 2008 11:12 PM   [ # 28 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7596
Joined  2005-04-28

DS_Store wrote:

Evo nekih detalja, između ostalog, koliko vidim, moraće da se restartuje da bi se koristila druga grafička.

Samo logout i login, ne mora restart.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 15 October 2008 11:17 PM   [ # 29 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Што се нових и старих технологија тиче не треба поредити FireWire порт са флопијем или сказијем...Флопи је, јелте, једно срањце потпуно непотребно у ово доба интернета..Што се тиче сказија то је замењено USB-ом...А FW је нешто друго, боље једно 3000 пута од USB-а, ал не вреди кад ови писијаши свичери имају све екстерно на USB-у - и камере и скенере и све остало, и кад не знају чему служи FW…И сад ајд сви да им лижемо д**е да купују макове и дају паре Еплу...Иначе на MBP су оставили један FW 800 порт који није исти као добри стари FW 400…

И сва та прича око графичке карте и осталих џиџа биџа испод ‘хаубе’...Шта ме брига шта је унутра кад знам да ће да ради ко сат следећих 5 година? Та прича о хардверу, која картица, која меморија, који к***ц, који палац, то се до скора није причало у Макинтош свету...Значи има 3 модела - просечан, солидан и про...Свако зна чему ће му служи комп, оде у радњу, купи, гурне у струју и не гаси 5 година..Све шљака ко сингерица..А сад је као важно која карта, који драјв ово оно..Ма бре то је хаузмајсторска PC прича оканите се тога..Све ће да ради, шта се секирате...Ако оћете да буџите и шиљите купите половну Шкоду и PC и рокајте по цео дан...

Рекох да нећу о дизајну ал кад сви рекоше да кажем и ја - мени се не свиђа уопште и личе ми лапови на најобичније лапове свих остали PC произвођача...

Post edited by: SERBIAN, at: 2008/10/15 23:28

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 15 October 2008 11:56 PM   [ # 30 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  421
Joined  2008-05-26

SERBIAN wrote:

Што се нових и старих технологија тиче не треба поредити FireWire порт са флопијем или сказијем...Флопи је, јелте, једно срањце потпуно непотребно у ово доба интернета..Што се тиче сказија то је замењено USB-ом...А FW је нешто друго, боље једно 3000 пута од USB-а, ал не вреди кад ови писијаши свичери имају све екстерно на USB-у - и камере и скенере и све остало, и кад не знају чему служи FW…И сад ајд сви да им лижемо д**е да купују макове и дају паре Еплу...Иначе на MBP су оставили један FW 800 порт који није исти као добри стари FW 400…

И сва та прича око графичке карте и осталих џиџа биџа испод ‘хаубе’...Шта ме брига шта је унутра кад знам да ће да ради ко сат следећих 5 година? Та прича о хардверу, која картица, која меморија, који к***ц, који палац, то се до скора није причало у Макинтош свету...Значи има 3 модела - просечан, солидан и про...Свако зна чему ће му служи комп, оде у радњу, купи, гурне у струју и не гаси 5 година..Све шљака ко сингерица..А сад је као важно која карта, који драјв ово оно..Ма бре то је хаузмајсторска PC прича оканите се тога..Све ће да ради, шта се секирате...Ако оћете да буџите и шиљите купите половну Шкоду и PC и рокајте по цео дан...

Рекох да нећу о дизајну ал кад сви рекоше да кажем и ја - мени се не свиђа уопште и личе ми лапови на најобичније лапове свих остали PC произвођача...

Post edited by: SERBIAN, at: 2008/10/15 23:28

bravo!
lepo receno!!!
+karma

Profile

< 1 2 3 4 > 
2 of 4
‹‹ dugmici na lap-u      iskreno o iMac-u??? ››