‹ First  < 2 3 4
4 of 4
Kupovina iMac-a u Galeriji 12
Posted: 24 January 2009 06:13 PM   [ # 46 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2341
Joined  2005-04-28

drdra wrote:

I kod mene je translucent…

neću više da se družim sa vama:
[img size=164]http://www.macserbia.org/components/com_simpleboard/uploaded/images/nottranslucent.png[/img]

Signature 

🍎 Дарко Селаковић

Profile

Posted: 24 January 2009 09:38 PM   [ # 47 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

drdra wrote:

I kod mene je translucent…
<br><br>Post edited by: drdra, at: 2009/01/24 17:03

folder Kurci

ahahahaha

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 19 February 2009 07:49 PM   [ # 48 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  55
Joined  2009-01-11

castor wrote:

Dakle, ljudi, moram da vam se izjadam svima zajedno…

Kao što neki znaju, odlučo sam da se ponovim. Ni manje ni više, nego sa najjačom iMac mašinom koja je dostupna - 24 cola, 3.06GHz CPU i nVidia 8800GS. Mašinu sam platio 100% avansom 01.12.2008. godine i od tada čekam na isporuku. Tačnije od tada gledam da ne izgubim živce i ne odem tamo da im polupam sve ono malo što tamo imaju…

Ne mogu da vam opišem taj ‘odnos’ prema prema mušteriji nikako… Kad god su rekli da će da se jave - nisu se javili… Kad god su rekli da će sutra da imaju informaciju - nisu imali… Odgovor na svako pitanje je - mi smo poručli, ali znate, mi nemamo nikakvu informaciju dok se to ne pojavi kod nas…

Na predračunu po kome sam platio, stoji rok isporuke do 10 dana. U razgovoru pred plaćanje, to se produžilo i od 25 dana. Sad se pojavio termin od 40 dana, koji ističe sutra… U jednom momentu se pojavila i informacija da oni to možda i imaju u magacinu, ali da za to ne znaju…

Juče sam provjerio (pošto me stalno farbaju sa podatkom da je to specijalna BTO = build-to-order mašina i da to treba vremena da se napravi) za vrijeme isporuke na Apple sajtu za Ameriku i Njemačku, i rok isporuke je od 1 do 3 radna dana…

Istina, dali su mi da se poslužim sa 20’-icom dok meni mašina ne stigne, jer je Mini otišao, ali ovo prevazilazi sve granice razumnosti…

Što bi onaj u reklami rekao: ‘Ah, gubim kosu!’. Nisam više pametan šta da radim…

Pomažite, ako znate kako… 😠 😠 😠

pre neki dan sam dobio isto najjacu masinu sa 4gb rama (znaci BTO).
narucio sam preko zvanicnog sajta apple.rs (vise je radio mail i telefon) pre ~20 dana.
Vanja, devojka koje radi tamo, je bila super od pomoci.
pre nego sto sam narucio, zvao sam sve radnje koje imaju Apple stvari, izmedju ostalog Galeriju 12.
javio mi se neki matori koji ili je namazan ili senilan, kada sam zakljucio iz razgovora onda sta da kazem.
zvao sam i zvanican Apple u Srbiji i kupila me je devojka koje se javila jer je od velike pomoci. 😉

Profile

‹ First  < 2 3 4
4 of 4