Koristim Logicpro,Ableton,i najbolji virtualni synth-Sonik Synth,ali trenutno kombinujem sa Pc-em jer treba da predjem na Universal software na Macu.
Ali ako te bas interesuje sta ti je potrebno za komponovanje poslacu ti tacan spisak sta i kako.
Pa nisam toliko glup da ne znam da ima i drugih tema,vec sam se samo nadovezao na vest koju si stavio na naslovnoj i stavio sliku kako bi mozda izgledao iPhone,ali ok,necu vise postovati nista np.😉
Vest ti nije bila potpuna vec si stavio iskljucivo tekst,a svakoga bi naravno interesovalo kako bi taj iPhone izgledao pa sam stavio sliku,ali np. skinuo sam je,ubuduce slobodno postuj barem neki link kako neko parce hardwer-a izgleda,jer sam tekst je samo 50% informacije.B)
Pa nisam toliko glup da ne znam da ima i drugih tema,vec sam se samo nadovezao na vest koju si stavio na naslovnoj i stavio sliku kako bi mozda izgledao iPhone,ali ok,necu vise postovati nista np.😉
Mislio sam na temu (thread) u forumu, malko je bez veze da se priča o iPhone u temi o QuadXeonIntelMacPro. B) Trebalo je da pokreneš novu u, recimo, forumu iPod, jer cenim da ćemo isti preimenovati tamo ngde posle Nove godine u iPod i iPhone, ili u iPod, iPhone, iTV i ostali Appleovi gadgeti. B)