Nema potrebe da se cimate za fotoaparat,ionako cu povesti i moju draganu(ona se bavi fotografijom) i imacemo Canon 350D,tako da ce sastanak biti definitivno ovekovecen,i slike kome treba narezane pa ih stavite na site i slicno.
Imam ja neku sony digitalnu video kameru,nije HD ali radi posao,pa ako hocete donecu i to,samo neko treba da snima,odlucite ko ce to biti,gosn Madamov moze,ili ko vec,ostavljam na vama da se dogovorite.
Onda cemo da caskom prebacimo na dvd pa i to da kopiramo ko hoce.
P.S.
Bolje da se ja preselim u Ozon,ionako svu tehniku koju imam donosim tamo :laugh:
Doveo bih i jos jednog buduceg Mac addicta ako je to ok?
Covek je ceo zivot ziveo u zabludi koristeci Pc pa rekoh ajde da mu otvorimo oci;)<br><br>Post edited by: oracle, at: 2006/10/10 13:47
Slobodno, svako je dobrodošao. Samo da ga ne uplašimo kad nas vidi. B)
:laugh: :laugh: :laugh: valjda nece hehehe
Ma ja mu vec duze vremena ispiram mozak da kupi Mac,ali on se boji,boji se prelaska,ja mu objasnjavam da to nije nista,ali ipak mu je frka,
Interesantno je da ljudi koji imaju i koriste iskljucivo Pc su kao navuceni na stalne probleme viruse,trojance,kocenje i uopste nestabilnost istog,to je ocigledno neka vrsta droge,ali suptilne droge,tipa kofein i slicno,konzumiras redovno,i mislis da ti nije nista i da je sve to normalno,a u stvari posledice vidis tek nakon nekog duzeg perioda.
Evo bas je sinoc opet po milioniti put reinstalirao xp jer mu je driver za ati nesto zeznuo stvar,mislim znam ja sve to i ja uporedo imam pc,ali je ipak greota sto za ozbiljan posao koristi Pc… ma ubedicemo ga;)
Evo bas pre nekih 15 dana dosao je kod mene i instalirao XP,i posle instalacije mu je XP drsko obrisao celu particiju na kojoj su mu bili extremno vazni podatci ....covek samo sto nije zaplakao….:sick:
Samo mi nije jasno kako je Microsoft uspeo da napravi takvu dominaciju,i nije mi jasno kako ljudi nastavljaju da koriste XP ,i pored svih problema koje imaju oni jednostavno nastavljaju….
Kao da su pod nekim spell-om.
Samo mi nije jasno kako je Microsoft uspeo da napravi takvu dominaciju,i nije mi jasno kako ljudi nastavljaju da koriste XP ,i pored svih problema koje imaju oni jednostavno nastavljaju….
Kao da su pod nekim spell-om.
Ovi sa MacDailyNewsa imaju lep komentar na to, tj. uvek pomenu i Stokholmski sindrom kada govore o vezaosti za Windows i pored virusa i spywarea. B)
Sto se mene tice posto je obezbedjen prevoz onda cu i doneti klavijaturu,mada bi naravno bilo lakse kada bi bila manja,ali ako vecina insistira onda cu doneti.
Ipak kada se sakupi sve zajedno-mac+lcd+zvucnici+canon 350d+sony kamerica+klavijatura :silly: ispadne dosta
Na vama je da odlucite,ima jos desetak dana.
Macpro ima do nekih 30kg,klavijatura malo vise,znaci u startu oko 60kg,plus ovo ostalo, pa eto, tezina prosecnog muskarca, samo nije kompaktno kao covek i mora da se nosa tamo vamo :lol: