1 pitanje,koliko ‘nas’ obicno dolazi,mislim nadam se da nas nece biti dvoje vec vise,mislim da ce biti tako interesantnije,kad je bal nek je maskenbal:laugh:
S obzirom šta sve najavljuješ da ćeš da poneseš, može lako da se desi da ovo bude najposećeniji sastanak. B)
Pa posto imam obezbedjen prevoz tamo i nazad onda mi nije nikakav problem da donesem opremu:)
Ok,znaci ide koliko vidim celi paket,povescu i moju lepsu polovinu(ona je zaduzena za fotografiju a ja za sve ostalo,nadam se da je primate u drustvo,i ona je Mac addict 😉 )
Donecu i kameru,i fotoaparat,pa taj photo/video materijal mozete i staviti na site-u,da ga ucinimo jos primamljivijim i atraktivnijim,ako se slazete naravno?
Samo mi je bitno da se svi slazete sa svim ovim,mislim nikada nisam bio na sastanku ali zelim da doprinesem sto vise mogu .
Klavijaturu cu doneti ali samo ako vas zaista interesuje,jer je prilicno velika pa zato,znaci samo mi recite ,to jeste potvrdite da li je sve ovo ok,ili da izbacim nesto.
Ma, s obzirom kako si taksativno dao šta, gde i kada donosiš ‘na izvol’te’ kladim se da se već organizuju grupe otimača sa pajserima :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Šalim se ljudi, nemojte odmah reagovati!! 😛
Ako hoćeš bolji feedback, moraćeš da zabiberiš temu politikom ili da spomeneš B92 😛 😛 😛 😛 😛
:laugh: hahahahahah,ma batali politiku,ne interesuje me,nego sam pomislio da nista od sastanka nema pa rekoh ajde da vidim da li da donosim ovo ili ne,jer sam postavio pitanje a skoro niko mi nije odgovorio .
Ma ja bih sve ovo doneo iskljucivo zbog vas,ne cima se meni radi fore i slicno,pa sam zato i pitao da li sve ovo da donosim ili ne,ali nema odgovora…
hehe ne brini se za grupe otimaca,moja fizicka snaga i spremnost su uvek na vrhunskom nivou,branim Mac zivotom B)
Eee, ko je rekao b92, ...
Moram da radim kako bih prehranio moju dvočlanu porodicu i nisam stigao da reagujem…a dok sam čtao ‘meni’ sve mi je voda išla na usta…
Nemam predstavu kolika je ta klavijatura ali računaj da je u pitanju Renault 4, ma… mora nekako da stane sve. Šaljem ti broj na privatnu poruku. Zbog ovih s pajserima.
Jupi! Jedva čekam sastanak. Nadam se da će neko da organizuje obezbeđenje.
Ok,znaci konacno je sve dogovoreno,dolazimo sa svom tom opremom,ma kako smo krenuli ima da svi zajedno i pokrenemo neki bussines ,Mac-relatedB) ,u fazonu svako po neko parce opreme i eto ideje za novi audio/video studio 😊
Ko je za? :silly:
E stvarno,eto ideje,jos nam samo treba neka HD kamera,i mozda jos neke sitnice i sve ostalo imamo,probijemo se na nase trziste i pokazemo kako Macovci rade posao B)
Za početak da ja obavestim Popa i nadležne u Ozonu da ćemo da vršimo prikaz. B) Ja ću poneti fotoaparat da ovekovečmo sastanak, a za kameru ćemo da se snađemo valjda.
Za početak da ja obavestim Popa i nadležne u Ozonu da ćemo da vršimo prikaz. B) Ja ću poneti fotoaparat da ovekovečmo sastanak, a za kameru ćemo da se snađemo valjda.
Jel’ može neki streaming, za nas koji ne možemo da prisustvujemo?