nego, Milane, ako cuknes branik, ode nalepnica! 😊))
Dobro da je nisam stavio na zadnje staklo jer je isto prošle nedelje stradalo od nesavesnog komšije koji je, najverovatnije sa terase, piknuo kamen. B(
imao sam g4 na 1.33. koji sam zamenio za mac mini i to za slabiju varijantu dual core, veoma sam zadovoljan, brzi je, mac OS je i dalje stabilan kao i na g4, cuo sam neke glasine o pregrevanju mac minija to nije tacno, ovaj moj radi od jutra do mraka i nema ni najmanjih problema sa toplotom i stabilnoscu.
Moj savet ti je da sacekas jos malo cuo sam da ce uskoro poceti da se ugradjuju core 2 duo u mac minije!!! Jedina mana mu je malo memorije (za njega je 1 gb prava mera)i mislim da su trebali da ubace neku pravu graficku karticu a ne ovaj pokusaj od intelove integrisane grafike.
u svakom slucaju mac mini je prava mac masina iako mozda zbog svojih dimenzija neuliva poverenje :D
Sledeći Mini će biti velične kutije za one ‘Kasko’ bombone, pa kad ti dođu gosti, pitaće te: ‘A jel možemo da se poslužimo’, a ti kažeš: ‘Samo izvolite’ :evil: 😊
Da, da..moja mama se mojim iMacom hvalila više od mene 😊 Uvela neku prijateljicu u sobu da ga pokaže, a ova žena je 5x pitala jel mu i ‘hard disk’ unutra, pa neverujući, sve je zavirivala iza da vidi šta iza ima 😊
Uzmi Intel Mac,neces zazaliti.
COD i sve ostale Pc igre idu odlicno.
Joj, nemoj samo ti da se javljas!! :pinch: Ti bi mogao da teras par COD2-ki istovremeno.:woohoo:
OK, ne, nisi ti kriv sto se ja nisam dobro odrazio. 😊 Interesuje me kako se ponasa integrisana grafika, dakle MacMini, MacBook ili prvi u novoj seriji iMac-a.
Hmm..za Macove sa integrisanom ne znam..ali poređenja radi, na Pentiumu M (1.4GHz) sa integrisanom grafičkom (“erovana 64MB ); 512 RAMa (DDR, ne DDR2) sam mogao normalno da igram COD, ali već COD2 nisam.
Koliko su u pitanju babe i žabe, videćeš 😊