Ja bi trebalo iz USofA-e da uzmem 27 inch slabiji model
e,sad…prvo,to je velika kinta za mene…
trenutno imam 13’ crni macbook,oci mi poispadase
nego,razmisljao sam…
on dolazi sa ATI4670 sa 256 mb rama
e,sad,ne znam oce li mi to biti dovoljno,posto zelim da igram igrice
ima 1 tb,tako da bi odvojio 100giga za win i instalirao pes,kvejk,i verovatno jos neke igrice
e,sad,dal ce to biti dovoljno il da uzimam 4850 ?
i takodje dal moze da se menja graficka ? (pa verovatno kasnije da uzmem neku drugu)
i takodje dal moze da se menja graficka ? (pa verovatno kasnije da uzmem neku drugu)
Ni 4890, ni 4850, a kamoli 4670 ne mogu da ti odrade posao u native rezoluciji 27-ice - 2560x1440… Na to zaboravi. Ako smanjiš rezoluciju na nešto prihvatljivo, tipa 1280x1024, onda će ti i 4670 završiti posao u većini igara. Ali, mnogo zavisi od toga kako je riješeno skaliranje, tj. prikaz slike manjih rezolucija na tom panelu. U novim iMac-ovima je wide panel, a nemaju BIOS u kome bi eventualno moglo da se reguliše podešavanje prikaza slike, Takođe, nije ni klasičan monitor na kome se to isto može podešavati. Sve u svemu - nije ovo pretjerano za igranje…
A ako mene sjećanje dobro služi, još od bijelih iMac-ova je MXM modul za grafiku u istima. Jedini problem sa njima je cijena i dobavljivost na tržištu. Na zapadu ih rijetko ima, kod nas još veoma mnogo rjeđe.
Ako bi uzimao komp te vrednosti da bi mogao lepo da se igraš možda bi bilo bolje da razmisliš o nekoj konzoli.
Nisu toliko ne pristuačne što se tiče cene, a dobiješ vrhunsku konzolu.
Čitao sam nešto o Video-In na novim iMac-u za sada će moći samo MacBook-ovi da se prikače na njega, a od Januara 2010 bi navodno Belkin trebao da napravi kablić gde bi mogao bilo šta da povežeš na iMac display, pa i konzole.
Da, hteo sam samo da kažem da ja kad sam uzimao iMac 24’ sa ATi 2600 Pro mislio sam da mi neće biti dovoljno za igranje, ali se ja lepo naigrah COD-a samo tako. Mislim da sam čak puštao i NFS neki i sasvim je lepo radilo.
Mada u poslednje vreme se sve manje igram. Mrzi me da instaliram svaki put Win kad izađe neka nova igrica :laugh:
Ako bi uzimao komp te vrednosti da bi mogao lepo da se igraš možda bi bilo bolje da razmisliš o nekoj konzoli.
Nisu toliko ne pristuačne što se tiče cene, a dobiješ vrhunsku konzolu.
Čitao sam nešto o Video-In na novim iMac-u za sada će moći samo MacBook-ovi da se prikače na njega, a od Januara 2010 bi navodno Belkin trebao da napravi kablić gde bi mogao bilo šta da povežeš na iMac display, pa i konzole.
Da, hteo sam samo da kažem da ja kad sam uzimao iMac 24’ sa ATi 2600 Pro mislio sam da mi neće biti dovoljno za igranje, ali se ja lepo naigrah COD-a samo tako. Mislim da sam čak puštao i NFS neki i sasvim je lepo radilo.
Mada u poslednje vreme se sve manje igram. Mrzi me da instaliram svaki put Win kad izađe neka nova igrica :laugh:<br><br>Post edited by: zzare, at: 2009/10/26 21:35
zanimljivo
stvarno odlicna ideja
jedini je problem sto moram sve sto ocu da uzmem da narucim do nove godine,a mozda mi bude previse skupo i imac i ps3
a hteo sam ps3 da uzmem ranije
Slim PS3 je svega $300, a 27’ iMac ume da mu bude ekran 😊
Da sam sad u šoping modu, to bi za mene bilo to 😊
to je veoma lepo,ali kad malo razmislim
iMac - 1700 (u ClubMac ili MacMall 1600)
PS3 - 300
drugi dzojstik - 40-50
dve-tri igrice da bi igrao nesto(Pes 2010,LittleBig Planet, i jos neka pucacina) - oko 100
taj kabl kad izadje sigurno oko 50
znaci,nije tolko jeftino,nemam ja sad 1500 evra tek tako da odresim
@Cvrcak i Nowak (Nadam se da ne krsim pravila foruma) prelistajte ovaj forum koji se iskljucivo bavi konzolama i igricama http://www.emuglx.org/emuforums/ 😉 naravno imate i sekciju ‘oglasi’ gde stvarno bude povoljnih stvari a razmena igrica se podrazumeva.