Reci mi samo kako si saznao da daju refurbished ekrane?
‘To je opste poznata stvar’ rece danas serviser koji mi je mijenjao display na 27’-ici. I ja ostadoh u cudu .... valjda ima veze sa trzistem (mada mi nije jasno zasto).
Da ih tuzis zaboravi. Nista im ne mozes. Btw. koga ces da tuzis? Globenet? Apcom? Svi oni mogu vrlo lako da operu ruke od toga vjeruj mi.
A sad cu ti reci sta sam ljetos cuo od direktora (ili sta je vec) Apcom-a Hrvatske:
’Apple ne priznaje garanciju za display sa prasinom. Vade se na uslove okoline’. U smislu, ko te j…. kad ti je soba prasnjava!!
To se odnosi na ono sto na sajtu mozes naci tipa minimalna temperatura za rad toliko i toliko, maksimalna toliko, uslovi takvi i takvi itd.
7 dana je dosta rano za bilo kakve ocjene o racunaru. Nek sacekaju pola godine pa da vidimo kakvi su. Jedino tako se moze ocijeniti kakvi su iMac koje mi kupujemo.
Ja licno jedva cekam da vidim/cujem sta ce biti AKO se ovakvih slucajeva bude ponavljalo i u 2011-oj posle stupanja na snagu zakona o potrosacima.
@fl45h
Ovo su refurb ekrani ... sto se masina tice, ni mene nista ne bi iznenadilo zaista.
Post edited by: Kapetan, at: 2010/12/31 01:46