nemam ideju. U najboljem slicaju, moze da bude softverski (znamo da nije) tako da bi mogao da probas da resetujes smc nvram pram itd. 99% sanse je da to nece pomoci, tako da ili je flet kabl u pitanju, ili je nesto skuplje 😛
Crno nije čsto crno :S ima neke obojene linije širine 1pix, ova najsvetlija posred i u desnom kraju crne se čak i vidi…
Kakva je situacija, vidim da će mi trebati ili drugi lcd panel (ako to uopšte ima neko od ljudi sa foruma kao što je blumanki ili peconi…) ili zabodem drugi displej i proglasim ga za ‘main’ displej. :S
Lično mislim da ti je neki problem sa flet kablom, ali nećeš biti 100% siguran dok ga ne odneseš kod nekog na servis. Cimni zareta, vidi šta on kaže na to.
Da li si cistio ekran? Flatovi na gornjoj ivici ekrana kad se pocepaju daju vertikalne linije… meni se desilo da sam pocepao na levoj ivici i napravilo mi je horizontalne linije.
Nemanja, iMac nije taknut, niti čšćen niti šta, probao sa eksternim monitorom i sve šljaka kako treba, samo na internom se pojavljuju štrafte. Ovo je praktično sigurno riknu ekran, ili veza ekrana i ploče (da ne lupetam, ispravićeš me). Ima li ovome pomoći ili ne?
brate/braco:P…..................
panel se tu menja….zar nije lako staviti extension mali na vga/dvi i pogledati kako radi iMac na extrenom monitoru…....i tvrdim slika ce biti ok