Objasniti par stvari u vezi prodaje…
Posted: 20 September 2011 06:06 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

hmm..htedoh ovaj moj predlog postovati ovde

http://www.macserbia.org/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=26&func=view&id=70681&catid=2

ali izgleda je tema zakljucana…hmm

Nego evo u vezi oglasa koji je jedan clan postavio a tice se hakintosa pa je to kasnije pomereno u ostalo..itd

Ja predlazem da se otvori tema u sekciji oglasi sa nazivom npr. ‘Hackintosh & PC, zamena…itd’ ili tako nesto, da se stavi kao sticky i da se tu detaljno objasni da nema svrhe to prodavati ovde.

Mislim vec x puta smo videli kako neko hoce da proda PC ili hakintosh (sto je zapravo ista stvar…donekle) i ono kao ceni ga 1500e a niko nece ni da mu da 20e za to, i onda kao cela akcija i frka i to, pa ono bilo bi lepo objasniti u toj temi da je bolje da to prodaju negde drugo i ponuditi im linkove i tako to, nego da im se stalno ljudi javljaju i pricaju im jednu te istu pricu.

Kad vec nije zabranjeno prodavati non-apple uredjaje (prodavati non-apple uredjaje na sajtu koji je vezan za apple uredjaje je retardirano…IMHO) onda im treba lepo reci da to ovde skoro pa niko nece kupiti, i da je realnije i brze da to prodaju negde drugo…

Kapiram da je ovaj predlog razuman…

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 21 September 2011 12:49 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1362
Joined  2008-06-03

ne glasajte za notaxa…al za ovo se slazem 100%....neka im forum svet kompjutera pa neka prodaju ,menjaju kante,za sta oce….HAUG

Signature 

MacBook Unibody 7.1
MacPro 2x2.66 Ghz Dual Core Intel Xeon..
i par Android igracki…...

Profile

Posted: 21 September 2011 02:44 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Sve je to divno i bajno sto si ti rekao ali je ocigledno da nisi procitao ono sto sam ja napisao.

Ali evo u skracenoj formi:

‘Lepo objasniti ljudima da to ovde ljudi ne kupuju niti da vrse zamene takvih proizvoda za Mac-ove. Postotak kupljenih/zamenjenih masina je 0.01%, drugim recima mozda je neko nekad nesto prodao/kupio/zamenio, mozda. Lepo im pomoci da realno sagledaju situaciju i da se bez veze ne nadaju necemu jer toga ovde nema, nego da odu na druge forume gde to ide ko alva’

Ovde nema hejta nego cista pomoc clanovima.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 21 September 2011 09:02 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

amsterdamxxx wrote:

ne glasajte za notaxa

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 21 September 2011 10:47 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  663
Joined  2008-12-09

DS_Store wrote:

amsterdamxxx wrote:

ne glasajte za notaxa

X2

Signature 

Apple 4 life

Profile

Posted: 14 March 2012 09:07 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  228
Joined  2009-09-27

posto ne nadjoh zgodno mesto voleo bih nekog od moderatora/administratora da mi objasni zasto se moj oglas do sada tri puta obrisao iz oblasti

Oglasi > iPhone ...

i tako dalje. Oglas nije prekrsio nije od pravila postavljanja oglasa ako treba mogu ga ovde i prekucati.

Od moderatora/administora zahtevam i odgovor ko je od njih obrisao moj oglas!

Profile

Posted: 14 March 2012 09:56 PM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

Kao što rekoh, pročtaj pravila oglašavanja i niko ti neće obrisati oglas (vidim da si pročtao).
Inače, ja sam obrisao oglas i za razliku od cika_koste ne upozoravam više, automatik kanta.
A da, zaboravih…
Nema potrebe da zahtevaš, pošto stvarno ima loš prizvuk, dovoljno je da napišeš regularan post i što se mene tiče, na sve ću ti odgovoriti.

A što se tiče hackintosh-a, koliko ja sam upućen, na ovom forumu se nikada nije promovisala ova disciplina, tako da ako neko hoće neka postavi oglas u ostalo.
Inače, oglasi nisu apple mali oglasi, ali se sam forum zove SMUG, tako da…

Post edited by: RingeRaja, at: 2012/03/14 21:59

Profile

‹‹ Novi forum: iOS      Gospodin Bojan Marković ››