Mbp ne mozes da ugasis displej. Cisto da te ispravim.
Mozes ili softverski (nisam nasao resenje koje ovo zapravo radi, samo neka koja ga pocrne, sto ne pravi razliku ama bas nikakvu, i dalje grafika renderuje milion crnih piksela).
Ovo odozgore je ekvivalent tome da ugasis osvetljenje… Ista prica
Jedina ‘prava varijanta’ je da stavis magnet u donji levi ugao tastature (49%sanse da sjebes hdd ako je magnet jaci) i to automatski ugasi ekran.
Poslednja varijanta je ono kako je apple to zamislio, i zasto je ‘zabranio’ ostale nacine
Clamshell mod, odnosno ako stavis eksternu tastaturu ili misa ili monitor, i zaklopis laptop, on ce nastaviti da radi, ali davati sliku samo na eksterni monitor.
Tu imamo sledeci problem, ja sam tao zatvorio i igrao fallout 3, i posle pola cuke se laptop ugasi. Ja ‘sta je sad @!?€#%^!’
Kad ono, sveca pored laptopa se istopila, a on je ostavio trag od voska oko nozica, na drvenom stolu. (vosak je skinuo lak).
U svakom slucaju, iako to jeste bio mb beli stari, iako alu mb imaju bolju disperziju blabla, iako sam ja na njemu igrao igicu koja ne bi ni trebalo da moze da radi na njemu…
ja sam odustao od daljeg mucenja sa time… Igrice na bc (u bootcampu ima opcija za gasenje ekrana)rad na osx i kraj price.
Moj savet ti je, uzmi minija. To je masina koja se pokazala kao neverovatno dobra, koja se neverovatno hladi, koja jako lepo izgleda, koja moze da bude odlican kompjuter ako ti ikada zatreba.
Ako si hteo mbp zbog prenosivosti, pa da imas dve masine… Onda ga uzmi, zazaliti neces svakako. Za pustanje filmova u clamshellu mu nece nista biti, nemoj se prinuti puno.