problem sa pregrevanjem MacBook Pro-a
Posted: 02 October 2012 06:58 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  2
Joined  2012-10-01

Pomoc!

Prvi put koristim ovakav vid pomoci, ali, receno mi je u ‘Macoli’ da se ovde javim i mozda ce neko ipak znati kako da resim veliki problem koji imam sa omiljenim mi lap topom.
Prosle nedelje su mi se u jednom momentu,na ekranu, pojavile roze strafte (vertikalne); blokiralo mi je misa, i morala sam da restartujem komp. Pri paljenju, jabucica je imala zelene strafte, da bi se ceo ekran pretvorio u sivo-zelene strafte i pisalo je da pritisnem power button dok se ne restartuje. Pokusala sam da ga upalim nekoliko puta, ali bezuspesno. Da bi se nakon pola sata, kada sam opet probala, upalio bez ikakvih vidljivih tragova. Sve je bilo sjajno do nedelje, kad se to isto desilo i od tada nema spasa. Receno mi je da JEDINO ta serija ima gresku, pregreje se i odlemi se ‘nesto’ i jedno ko moze da mi pomogne je neko ko zna kako da otvori i zalemi isto to. Da li neko zna ili zna nekoga ko bi mogao znati?

Hvala Vam najlepse!

Marija

Profile

Posted: 02 October 2012 07:44 PM   [ # 1 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3203
Joined  2005-05-07

Ako je u pitanju MacBook pro sa nVidia 8600, kontaktiraj člana foruma Zarezak, on bi trebalo da može da ti pomogne.

Signature 

———————————————————————————————-
Mac mini, Mac16,10
iPhone 16Pro

Profile

Posted: 02 October 2012 09:02 PM   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  2
Joined  2012-10-01

Hvala puno, ali problem je sto ja ne znam (kao sto sam pomenula, prvi put koristim forum,blog, kako god radi resavanja problem) kako da nadjem ‘Zarezka’ :(

Profile

Posted: 02 October 2012 10:49 PM   [ # 3 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3203
Joined  2005-05-07

Imaš PM.

Signature 

———————————————————————————————-
Mac mini, Mac16,10
iPhone 16Pro

Profile