Hteli mi to ili ne optički drajvovi su i dalje potreba. Jeste da se koriste sve manje i manje, ali brate koriste se. Tako da koji će ti i nije baš pitanje na mestu.
Od pre nekoliko dana pokušavam u par navrata da narežem BUI 2.3.0, trebaće mi nešto kasnije, MBP nešto neće da nareže do kraja i uvek pukne.
Probao par puta i ćene. Reko’ OK, probaću kad dođem gajbi. Možda neće na ovim diskovima, kao na Verbatim mora da ga nareže da ga jebem. Neće ni Verbatim, probam na iMac-u… ista stvar ... potpuno.
Eee, reko jebote baš sam neke sreće ..
Ne bude mi teško otvorim MBP skinem fucking Matshitu i totalno je raskomadam i vrlo detaljno je očstim. Vratim sve lepo na mesto i ubacim neki leš od DVD diska i probam da narežem famozni BUI i ladno nareže bez problema. Extra!
Ovo sam inače hteo da radim na iMac-u, ali me tako mrzelo ponovo da skidam sve živo da bih došao do DVD uređaja pa reko da probam na MBP-u. Otvorim ja i iMac-a i isti postpupak odradim i na njemu pošto mi je ovo na laptop-u uspelo i vratim sve nazad i i stavim isti leš od DVD diska i narežem BUI bez problema. Bude mi čudno pa probam da narežem i neki film i opet je narezao. Znač radi. Oduševio sam se.
Tako da, ono što sam hteo da kažem jeste da, možda je samo potrebno malo ‘redovnog održavanja’ i da će možda proraditi. Naravno ukoliko se toliko nije smorio da ne može ni jedan disk da pročta.
Da, to sam zaboravio da napomenem, uređaji su čtali diskove uredno ali nisu hteli da narežu ništa.