ima li ko da zna u cemu je fora
Posted: 23 November 2011 14:07
Newbie
Rank
Total Posts:  20
Joined  2010-08-19

nejasno mi je da li je moguce da mi starcraft2 video settings radi sve na LOW, macbook pro 2009 c2d 2.8ghz 4gb ddr3 9400m, jel to maximum ili sam nesto propustio?

Profile
 
Posted: 23 November 2011 17:03   [ # 1 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

Nesto tu nije u redu. Secka li na boljim podesavanjima?

 Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile
 
Posted: 23 November 2011 23:06   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  20
Joined  2010-08-19

secka, ne znam stvarno sta je u pitanju, da li postoji neki direct x kao sto ima win ili ne ali mi ova igra ne deluje previse zahtevno.. ako neko zna POMOC molim

Profile
 
Posted: 23 November 2011 23:42   [ # 3 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  20
Joined  2010-08-19

evo screean shota

Post edited by: rogy, at: 2011/11/23 23:43

Post edited by: rogy, at: 2011/11/23 23:45

Profile
 
Posted: 24 November 2011 03:38   [ # 4 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

A grafulja?

Probaj za pocetak da u video podesavanjima iskljucis shadere i onu opciju koja zahteva restart igrice (ne mogu sad da se setim kako se tacno zove, a mrzi me da palim igricu - imas crvenim slovima upozorenje o restartu na onom info prozorcicu). Ako i bez to dvoje bude seckalo onda jbg gazda…

 Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile
 
‹‹ TankiOnline      Limbo ››