Nemesis wrote:
Dobio sam poruku. Hvala puno 😊 Inace i ti imas PM.
EDIT:
Moze li ta situacija da se prijavi Apple-u da preduzme nesto povodom toga? Ako mene pitas to je blagi uzas sta se radi. Das prvo dobre pare na masinu pa te onda jos je**u u servisu.<br><br>Post edited by: nemesis, at: 2011/12/22 20:18
Na zalost (moju, veliku) ne. Racunar je neovlasceno otvaran od strane korisnika. Inace, da nije otvaran, neko bi najebao.
Jedini osnov po kome bi mogao covek da se zali, je da na GSX ne postoji dosije, a da je imao servis. (ako on ima neki dokument o tom servisu).
Ukratno Sale, tebi ljudi iz istyle nisu uopste zamenili ekran. Ocistili su ga, i zalepili onim jeftinim kineskim srebrnim selotejpom. On se ubrzo odlepio i deformisao od toplote, tako da je prasina ne samo usla, vec ju je on i privukao elektricitetom.
Postoji Globalni Servisni program, kojim ovlasceni serviseri imaju pristup istoriji svakog racunara, gde se automatski belezi kada je upaljen softver za dijagnostiku, kada je zamenjen koji deo i kada je otvaran racunar od stane servisera itd. Tvoj racunar ima potpuno cist dosije. Nikada mu nista nije radjeno, a da je to prijavljeno appleu (ovo je OBAVEZA svakog servisera, pre nego sto pocne da RAZMISLJA sta je sa masinom, da je prijavi na servis).
Prenece verujem pedja detalje u jednom momentu, posto je on licno prisustvovao svemu ovome.
Post edited by: Marko Mitranic, at: 2011/12/22 20:28
Post edited by: Marko Mitranic, at: 2011/12/22 20:29